Солод житній ферментований
Солод житній ферментованийСолод житній ферментований

Солод житній ферментований


40 грн/ 400 г
400 г Є в наявності

- +
Солод житній ферментований / Україна.
на 100г: білки - 9.8 г, жири - 1.2 г, вуглеводи - 66.4 г. Калорійність - 316 кКал.
6 місяців

Що таке СОЛОД ЖИТНІЙ (ферментований), та чим він особливий?

  • Солод житній ферментований - це натуральний продукт, не містить добавок, вирощений і зібраний на полях України;
  • Він виготовляється шляхом пророщення зерна жита, його ферментації (томління), сушки і помелу;
  • Смак солоду солодкуватий. Він містить білки, розчинні вуглеводи, ферменти і мінеральні солі;
  • Завдяки своєму складу, житній солод сприяє розвитку і росту м'язової маси тіла, активізує білковий обмін, стимулює травну систему, виводить шлаки і токсини, має жовчогінну дію.

Як використовувати ЖИТНІЙ СОЛОД?

  • Житній солод - чудовий додаток, який Ви можете використовувати для випічки хліба та булочок;
  • З солоду можна готувати смачний напій: 1 ч.л. солоду + 250 мл. кип'яченої води (60 градусів) дати настоятись 5 хвилин, перелити в нову посудину, щоб залишити осад на дні. Для смаку можна додати молоко;
  • Також його можна вживати разом з йогуртом або ж посипати ним салати та овочеві страви.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Солод житній проводиться за сучасними технологіями шляхом пророщення, сушки і розмолу. В процесі обробки солод набуває кольору світло - жовтий з сіруватим відтінком;
  • Його рекомендують вживати людям при хворобах шлунково-кишкового тракту, але не в стадії загострення, схильності до утворення каменів в жовчному міхурі, анемії, діабеті, розладах нервової системи;
  • Регулює і відновлює життєво важливі процеси в організмі в будь-якому віці, підвищує імунітет.;
  • Підвищує працездатність і покращує статеву функцію.

Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.




Підходить для дітей, спортсменів, людей з підвищеною розумовою діяльністю, з серцево-судинними захворюваннями, і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

48. Паляниці з солодом

Інгредієнти:

  1. Житнє борошно цільнозернове — 500 г;

  2. Вода — 200 мл;

  3. Сіль (за бажанням) — 5 г;

  4. Сироп, змелені фініки чи інший підсолоджувач — 50 г;

  5. Солод житній ферментований — 2 ст.л.;

  6. Олія оливкова (або кокосова) — 100 г;

  7. Сода харчова — 2 ст.л.;

Приготування:
З’єднати в мисці борошно,солод, соду, сіль та олію. Добре розмішати. Додати теплу воду, та підсолоджувач і замісити тісто. Сформувати палянички товжиною 1,5-2 см. Випікати в нагрітій духовці при температурі 180-190 градусів 15 хв. Готові паляниці дістаньте з духовки та дайте застигнути при кімнатній температурі.
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня та після тренувань.

Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.