Пластівці спельти сиродавлені
Пластівці спельти сиродавлені

Пластівці спельти сиродавлені


6 відгуків
119 грн 700 г
700 г Є в наявності
- +
Спельта / Україна.
на 100г: білки - 11,2 г, вуглеводи - 82,6 г, жири - 3,4 г. Калорійність - 382 ккал.
6 місяців


Що таке сиродавлені пластівці спельти та в чому їх користь?

  • Сиродавлені пластівці спельти — це м'який вид пшениці, розплющений під спеціальним пресом.
  • Пластівці проходять мінімальну обробку, тому зберігають вдвічі більше корисних речовин, ніж звичні магазинні.
  • Мають легкий горіховий присмак.
  • Особливо багаті такими макроелементами:
    - фосфор (401мг на 100г);
    - калій (388мг);
    - магній (136мг).
    Всі вони укріплюють кістну тканину та попереджають розвиток остеопорозу.
  • Містять аж 18 амінокислот, які стимулюють утворення білка в організмі. Не забувайте, що саме білок — головний будівельний матеріал в нашому тілі.
  • Спельтові пластівці містять багато харчових волокон, тому після такого сніданку ви не скоро захочете поїсти:)

Як вживати сиродавлені пластівці спельти?

  • Класичний спосіб вживання — каша. Залийте пластівці рослинним молоком чи водою. Додайте сухофрукти або горішки за смаком. От і все, смачний та корисний сніданок готовий:)
  • Ловіть спосіб приготування від нас ❤️
    Залийте пластівці гарячою водою в пропорції 1:1,5. Перемішайте, поставте на середній вогонь і варіть 3 хв. Після цього вимкніть газ і дайте настоятися ще декілька хвилин. Якщо хочете більш розварені пластівці - додавайте більше води і збільшіть час приготування.
  • Використовуйте спельтові пластівці для випічки. Додавайте до печива, кексів чи запіканок. 
  • Можна додавати у смузі, як джерело повільних вуглеводів. Тоді ви точно збережете ситість надовго:)

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше


  • Пластівці зі спельти рекомендовані при хворобах нирок, печінки та підвищеного рівня шкідливого холестерину в крові;
  • Регулярне вживання пластівців допоможе позбутися зайвих кілограмів та покращить стан шкіри.

Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ. 




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Салат зі спельтою, виноградом і горішками


Інгредієнти:


  1. Пластівці спельти сиродавлені 1 склянка;

  2. Нут ½ склянки;

  3. Вода питна 3 склянки;

  4. Стебло селери 1 шт;

  5. Зелень за смаком (петрушка, шпинат, кінза) 1 малий пучок;

  6. Виноград невелика гілочка;

  7. Грецький горіх — ½ склянки.

Заправка:

  1. Оливкова чи лляна олія — 3 ст.л.;

  2. Сік лимона — 2 ч.л.;

  3. Зубчик часнику — 1 шт (варіант: асафетиди щіпка);

  4. Рідкий мед —  2 ч.л.;

  5. Мілко нарізаний кріп — 3 ч.л.;

  6. Сіль гімалайська (за бажанням).;

Приготування:

1. Відваріть нут, а пластівці залийте гарячою водою, можна трішки відварити.

2. Мілко наріжте селеру та зелень, а виноград - на половинки.

3. Приготуйте заправку. Для цього розчавіть зубчик часнику, та замішайте в мисці всі інгредієнти для заправки.

4. Викладіть нут, спельту та інші інгредієнти в миску, заправте і ретельно розмішайте.


Найкраще вживати в обідній час. Для кращого травлення рекомендується перед їжею випивати імбирний чай, або з’їдати скибочку імбиру.

Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.