Пластівці спельти сиродавлені
Пластівці спельти сиродавлені

Пластівці спельти сиродавлені


110 грн 700 г
700 г Є в наявності
- +
Спельта / Україна.
на 100г: білки - 11,2 г, вуглеводи - 82,6 г, жири - 3,4 г. Калорійність - 382 ккал.
6 місяців


Що таке сиродавлені пластівці спельти та в чому їх користь?

  • Сиродавлені пластівці спельти — це м'який вид пшениці, розплющений під спеціальним пресом.
  • Пластівці проходять мінімальну обробку, тому зберігають вдвічі більше корисних речовин, ніж звичні магазинні.
  • Мають легкий горіховий присмак.
  • Особливо багаті такими макроелементами:
    - фосфор (401мг на 100г);
    - калій (388мг);
    - магній (136мг).
    Всі вони укріплюють кістну тканину та попереджають розвиток остеопорозу.
  • Містять аж 18 амінокислот, які стимулюють утворення білка в організмі. Не забувайте, що саме білок — головний будівельний матеріал в нашому тілі.
  • Спельтові пластівці містять багато харчових волокон, тому після такого сніданку ви не скоро захочете поїсти:)

Як вживати сиродавлені пластівці спельти?

  • Класичний спосіб вживання — каша. Залийте пластівці рослинним молоком чи водою. Додайте сухофрукти або горішки за смаком. От і все, смачний та корисний сніданок готовий:)
  • Ловіть спосіб приготування від нас ❤️
    Залийте пластівці гарячою водою в пропорції 1:1,5. Перемішайте, поставте на середній вогонь і варіть 3 хв. Після цього вимкніть газ і дайте настоятися ще декілька хвилин. Якщо хочете більш розварені пластівці - додавайте більше води і збільшіть час приготування.
  • Використовуйте спельтові пластівці для випічки. Додавайте до печива, кексів чи запіканок. 
  • Можна додавати у смузі, як джерело повільних вуглеводів. Тоді ви точно збережете ситість надовго:)

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше


  • Пластівці зі спельти рекомендовані при хворобах нирок, печінки та підвищеного рівня шкідливого холестерину в крові;
  • Регулярне вживання пластівців допоможе позбутися зайвих кілограмів та покращить стан шкіри.

Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ. 




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Салат зі спельтою, виноградом і горішками


Інгредієнти:


  1. Пластівці спельти сиродавлені 1 склянка;

  2. Нут ½ склянки;

  3. Вода питна 3 склянки;

  4. Стебло селери 1 шт;

  5. Зелень за смаком (петрушка, шпинат, кінза) 1 малий пучок;

  6. Виноград невелика гілочка;

  7. Грецький горіх — ½ склянки.

Заправка:

  1. Оливкова чи лляна олія — 3 ст.л.;

  2. Сік лимона — 2 ч.л.;

  3. Зубчик часнику — 1 шт (варіант: асафетиди щіпка);

  4. Рідкий мед —  2 ч.л.;

  5. Мілко нарізаний кріп — 3 ч.л.;

  6. Сіль гімалайська (за бажанням).;

Приготування:

1. Відваріть нут, а пластівці залийте гарячою водою, можна трішки відварити.

2. Мілко наріжте селеру та зелень, а виноград - на половинки.

3. Приготуйте заправку. Для цього розчавіть зубчик часнику, та замішайте в мисці всі інгредієнти для заправки.

4. Викладіть нут, спельту та інші інгредієнти в миску, заправте і ретельно розмішайте.


Найкраще вживати в обідній час. Для кращого травлення рекомендується перед їжею випивати імбирний чай, або з’їдати скибочку імбиру.

Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.