Пластівці спельти сиродавлені
Пластівці спельти сиродавленіПластівці спельти сиродавлені

Пластівці спельти сиродавлені


75 грн/ 800 г
800 г Є в наявності

- +
Спельта / Україна.
на 100г: білки - 11,2 г, вуглеводи - 82,6 г, жири - 3,4 г. Калорійність - 382 ккал.
6 місяців

Чим особливі ПЛАСТІВЦІ СПЕЛЬТИ СИРОДАВЛЕНІ?

  • Пластівці - сніданок №1 майже у всьому світі. Їх вживають з молоко або соком, додаючи фрукти, сухофрукти, мед чи горіхи;
  • Пропонуємо скуштувати пластівці зі спельти, які матимуть новий цікавий смак, не схожий на вівсянку;
  • Смак пластівців спельти власного виробництва може бути незвичним, особливо якщо Ви звикли вживати пластівці типу “Геркулес” та ін., які можна знайти на полицях супермаркету. Однак, це смак СПРАВЖНЬОГО НЕОБРОБЛЕНОГО зерна;
  • Вживаючи пластівці на сніданок, Ви насичуєте організм необхідною кількістю складних вуглеводів. Завдяки цьому вуглеводи не перетворяться на жир та Ви відчуватимете ситість до обіду;
  • У спельті та виготовлених з неї виробах міститься більше протеїну, заліза і вітамінів групи B, ніж в сучасній пшениці. В правильно зроблених пластівцях є 18 амінокислот, які не можуть бути отримані з їжі тваринного походження.

Як використовувати ПЛАСТІВЦІ СПЕЛЬТИ СИРОДАВЛЕНІ?

  • Пластівці зі спельти мають чудовий горіховий запах, але їх не вийде їсти сирими. Деякі різновиди потрібно варити 25-30 хвилин, інші досить запарити під кришкою на 10-15 хв або варити 4-5 хв;
  • Використовуйте пластівці зі спельти для випікання корисного печива, запіканок та для приготування смузі;
  • З цих пластівців з додаванням цибулі і овочевого бульйону можна зварити смачний суп;
  • Спосіб приготування від "Смак Життя": залити пластівці гарячою водою в пропорції 1 до 1,5. Перемішати, поставити на середній вогонь ( ближчий до маленького) і варити 5 хв. Вимкнути газ і дати настоятися ще декілька хвилин. Якщо хочете більш розварені пластівці - додавайте більше води і збільшіть час приготування;
  • Також пластівці зі спельти активно використовуються в домашній косметології для приготування масок для обличчя.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

Детальніше

  • Пластівці зі спельти - корисний та ситний сніданок як для дітей, так і для дорослих. Найкращий замінник бутербродам з маслом, які надзвичайно важко сприймає наш шлунок; 
  • Пластівці зі спельти рекомендовані при хворобах нирок, печінки та підвищеного рівня шкідливого холестерину в крові;
  • Регулярне вживання пластівців допоможе позбутися зайвих кілограмів та покращить стан шкіри.

Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ. 




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Салат зі спельтою, виноградом і горішками


Інгредієнти:


  1. Пластівці спельти сиродавлені 1 склянка;

  2. Нут ½ склянки;

  3. Вода питна 3 склянки;

  4. Стебло селери 1 шт;

  5. Зелень за смаком (петрушка, шпинат, кінза) 1 малий пучок;

  6. Виноград невелика гілочка;

  7. Грецький горіх — ½ склянки.

Заправка:

  1. Оливкова чи лляна олія — 3 ст.л.;

  2. Сік лимона — 2 ч.л.;

  3. Зубчик часнику — 1 шт (варіант: асафетиди щіпка);

  4. Рідкий мед —  2 ч.л.;

  5. Мілко нарізаний кріп — 3 ч.л.;

  6. Сіль гімалайська (за бажанням).;

Приготування:

1. Відваріть нут, а пластівці залийте гарячою водою, можна трішки відварити.

2. Мілко наріжте селеру та зелень, а виноград - на половинки.

3. Приготуйте заправку. Для цього розчавіть зубчик часнику, та замішайте в мисці всі інгредієнти для заправки.

4. Викладіть нут, спельту та інші інгредієнти в миску, заправте і ретельно розмішайте.


Найкраще вживати в обідній час. Для кращого травлення рекомендується перед їжею випивати імбирний чай, або з’їдати скибочку імбиру.

Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.