Пластівці пшеничні сиродавлені
Пластівці пшеничні сиродавленіПластівці пшеничні сиродавлені

Пластівці пшеничні сиродавлені


68 грн/ 800 г
800 г Є в наявності

- +
Пшениця / Україна (власного виробництва).
на 100 г: білки - 12,7 г, жири - 1,1 г, вуглеводи - 70,6 г, вода - 14 мг. Калорійність - 325 кКал.
6 місяців

Чим особливі ПШЕНИЧНІ СИРОДАВЛЕНІ ПЛАСТІВЦІ?

  • Пшеничні сиродавлені пластівці - сплющені зерна органічної пшениці у вигляді рифлених або гладких пелюсток, які не проходять теплової обробки, що дозволяє зберегти у них максимум поживних речовин;
  • Пластівці виготовлені з перевіреного, екологічного зерна на спеціальному пресі;
  • В пшениці багато фолієвої кислоти (вітамін В9) та інших вітамінів групи В (В1, В2, В6),  вітаміни групи В, які визнаються важливими антиоксидантами, обумовлюють користь пшеничних пластівців для організму людини, тому що беруть участь у вуглеводному харчуванні клітин, яке необхідне для гормонального обміну, нормального кровообігу, а також засвоєння інших вітамінів;
  • Регулярне вживання пшеничних пластівців допоможе позбутися зайвих кілограмів та покращить стан шкіри.

Як використовувати ПШЕНИЧНІ СИРОДАВЛЕНІ ПЛАСТІВЦІ?

  • З пшеничних пластівців можна приготувати різноманітні каші, салати, супи чи десерти;
  • Каші з пшеничних пластівців мають приємний солодкуватий смак завдяки наявності цукроутворюючих ферментів;
  • Спосіб приготування від "Смак Життя": залити пластівці гарячою водою в пропорції 1 до 1,5. Перемішати, поставити на середній вогонь ( ближчий до маленького) і варити 3 хв. Вимкнути газ і дати настоятися ще декілька хвилин. Якщо хочете більш розварені пластівці - додавайте більше води і збільшіть час приготування;
  • Їх також можна вживати як сироїдний продукт, замочивши попередньо на декілька годин або краще на ніч у воді.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

Детальніше

  • Пшеничні пластівці відрізняються високим вмістом і різноманітністю складових елементів. Пшениця за своїми корисними якостями перевершує багато інших злакових, вона славиться високим вмістом білка. Містить значну кількість фосфору, цинку, натрію, калію, йоду, магнію, брому, вітамін РР, також пшениця включає в себе різні амінокислоти, які легко засвоюються організмом;
  • Харчові волокна, які містяться у пшеничних пластівцях мають величезну користь для організму, оскільки покращують функціонування всього шлунково-кишкового тракту, очищають кишечник і виводять токсини. дуже позитивно впливають на стан організму в цілому, а також на роботу всіх його систем і органів зокрема;
  • Цінні мікроелементи пшениці сприятливо діють на кровоносну і нервову системи, допомагають сповільнювати процеси старіння, покращують стан волосся, шкіри та нігтів;
  • Маючи низький глікемічний індекс, пластівці з пшениці здатні регулювати рівень глюкози, що в свою чергу робить страви з пшеничних пластівців прийнятними і корисними для харчування хворих на діабет, а також у раціоні людей, які хочуть позбутися зайвої ваги.

Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ. 




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Мюслі
 
1. Пшеничні пластівці1-2 ст.л. 

2. Курага2 шт.

3. Сушений інжир - 1 шт.

4. Сушене яблуко2 шматочки;

5. Апельсин - 1 маленький;

6. Молоко або вода - 1/8 л.

7. Насіння льону1 ч.л.

8. Лісові горіхи -  5 штук. 

 
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Замочити пшеничні пластівці частиною молока або води на ніч.
2. Нарізати соломкою курагу, інжир та кружечки яблук.
3. Апельсин очистити,  видалити прозорі плівки, нарізати м'якоть кружечками завтовшки приблизно 5 мм, а тоді розрізати їх на 8 частин. 
4. Пшеничні пластівці перемішати з сухофруктами та насінням льону в глибокій тарілці, долити решту молока чи води. Зверху покласти подрібнений апельсин та горіхи. 


З цими мюслі чудово смакує зелений чай або фруктовий компот. 


Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.