Рис червоний нешліфований
Рис червоний нешліфованийРис червоний нешліфований

Рис червоний нешліфований


56 грн 650г
650г Є в наявності
- +
Рис / Україна
на 100г: білки - 10.5 г, жири - 2.5 г, вуглеводи - 70.5 г. Калорійність - 362 Ккал.
12 місяців

Чим особливий рис червоний (нешліфований)?

  • Червоний нешліфований рис не піддається обробці, а тому зберігає усі вітаміни та мікроелементи.
  • Має приємний горіховий смак.
  • У нього низький глікемічний індекс — 55. Саме тому червоний рис повільно піднімає рівень глюкози в крові та дає тривалу ситість.
  • Джерело вітамінів групи В (особливо В4 та В9), які підвищуюють імунітет та покращують стан шкіри.
  • Містить природні актиоксиданти, які попереджають серцево-судинні та онкозахворювання.
  • Червоний рис  чудове джерело повільних вуглеводів — 70 г та клітковини — 9 г. Після його вживання ви надовго збережете ситість.

Як вживати рис червоний (нешліфований)?

  • Для того, щоб приготувати червоний рис: замочіть його попередньо у воді на 3-5 годин. Після цього промийте, залийте водою у співвідношенні 1:2,5 і варіть приблизно 40 хв до готовності.
    Пам'ятайте: після приготування рис збільшиться в об'ємі в 3 рази.
  • Можна готувати як окрему страву та поєднувати із овочами.
  • Використовуйте як гарнір до м'яса, риби та улюблених морепродуктів.
  • Готуйте на основі червоного рису смачні супчики та закуски.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

Детальніше

  • Червоний рис має невисокий глікемічний індекс, що дозволяє людям, які слідкують за рівнем цукру та хворіють на діабет спокійно його вживати;
  • Також, червоний рис допомагає очистити організм від шлаків, токсинів та солей;
  • Ще червоний рис багатий на вітамін В, який допоможе покращити стан волосся, шкіри та нігтів;
  • Він містить велику кількість калію, цинку, йоду, фосфору, магнію та заліза;
  • Магній, який міститься в червоному рисі, допоможе вилікувати мігрень, знизити тиск та зміцнити нервову систему.

Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.




Підходить для дітей, спортсменів, людей з підвищеною розумовою діяльністю, з серцево-судинними захворюваннями, алергією на глютен, діабетикам і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Плов з грибами та чілі



Інгредієнти:

  1. Рис червоний нешліфований — 2 скл.;

  2. Морква — 1 ст.л.;

  3. Цибуля — 1 ст.л.;

  4. Печериці — 400 г.;

  5. Часник — 2 головки;

  6. Перець чілі — 1/2 ч.л.;

  7. Вода — 2 скл.;

  8. Зіра, орегано — 1 ч.л.;

  9. Сіль, перець чорний — за смаком;

  10. Приправа для плову — 1 ст.л.;

  11. Олія кокосова — 3 ст.л.

Приготування:
1. Наріжте гриби.
2. Розігрійте олію в казані, каструлі або пательні.
3. Обсмажте на сильному вогні цибулю, потім додайте моркву, далі печериці.
4. Додайте спеції і трохи води, щоб засмажка ввібрала в себе аромат і смак, тушкуйте 3-4 хв.
5. Додайте рис і лопаткою укладіть по всій поверхні, не перемішуючи.
6. Залийте водою, додайте цілий часник і перець чілі, закрийте кришкою і готуйте на сильному вогні 6-7 хв.
7. Зменшіть на помірний вогонь і варіть до готовності, поки рис не вбере всю воду.
8. На завершення перемішайте і подавайте на стіл!


Чудово підходить для будь-якого прийому їжі. Але в обмеженій кількості у вечірній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.