


Рис бурий нешліфований
74 грн 650 г
650 г
Є в наявності
Рис / Україна.
на 100г: білки - 7.4 г, жири - 1.8 г, вуглеводи - 72.9 г. Калорійність - 337 Ккал.
12 місяців
Чим особливий РИС БУРИЙ (нешліфований)?
- Бурий рис містить набагато більше цінних речовин, ніж білий, оскільки при обробці рису видаляють лише лушпиння, а зародок і більша частина висівок залишаються в рисі з усіма вітамінами та мікроелементами;
- Глікемічний індекс бурого рису невисокий, що робить його незамінним для харчування діабетиків і людей, що стежать за рівнем цукру в крові;
- Вживання бурого рису зміцнює центральну нервову систему - він містить багато вітамінів групи В.
Як використовувати РИС БУРИЙ (нешліфований)?
- Бурий рис проходить мінімальну обробку, в ньому залишається зародок, що дозволяє пророщувати рисові зерна і вживати в їжу свіжі паростки рису;
- Цей рис готується трохи довше, ніж звичайні сорти, тому рекомендується перед приготуванням замочувати його в чистій воді на кілька годин;
- Бурий рис прекрасно підходить для приготування пудингів, запіканок, каш та плову;
- Рис захищає шлунок і не збуджує шлункову секрецію, тому його зручно використовувати в дієтах.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Інгредієнти:
Помідори — 180 г;
Перець солодкий — 3 шт;
Цибуля ріпчаста — 1 шт;
Рис бурий — 200 г;
Вода - 0,7 л;
Стебла селери — 4 шт;
Квасоля чорна — 100 г;
Арахіс смажений — 75 г;
Оливкова олія — 2 ст. ложки;
Мелений чілі — 1 ст. ложка;
Асафетида — 1 ч.л.;
Сіль та перець — за смаком;
Листя селери — за бажанням.
Приготування:
1. Замочіть квасолю на ніч, або на термін 5-6 годин.
2. Промийте та відваріть рис з квасолею у воді протягом 30-40 хв. (Спершу доведіть воду до кипіння і тоді зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте під кришкою).
3.Наріжте цибулю, перець, помідори та селеру дрібними кубиками. Розігрійте на сковорідці олію та протушкуйте овочі протягом 7 хвилин.
4.Додайте прянощі і готуйте ще 1 хв.
5. Додайте до овочів готовий рис, арахіс та різане листя селери, якщо використовуєте.
6. Ретельно розмішайте і подавайте теплим.
Смачного!
Найкраще вживати у обідній час.
Помідори — 180 г;
Перець солодкий — 3 шт;
Цибуля ріпчаста — 1 шт;
Рис бурий — 200 г;
Вода - 0,7 л;
Стебла селери — 4 шт;
Квасоля чорна — 100 г;
Арахіс смажений — 75 г;
Оливкова олія — 2 ст. ложки;
Мелений чілі — 1 ст. ложка;
Асафетида — 1 ч.л.;
Сіль та перець — за смаком;
Листя селери — за бажанням.
Приготування:
1. Замочіть квасолю на ніч, або на термін 5-6 годин.
2. Промийте та відваріть рис з квасолею у воді протягом 30-40 хв. (Спершу доведіть воду до кипіння і тоді зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте під кришкою).
3.Наріжте цибулю, перець, помідори та селеру дрібними кубиками. Розігрійте на сковорідці олію та протушкуйте овочі протягом 7 хвилин.
4.Додайте прянощі і готуйте ще 1 хв.
5. Додайте до овочів готовий рис, арахіс та різане листя селери, якщо використовуєте.
6. Ретельно розмішайте і подавайте теплим.
Найкраще вживати у обідній час.
Написати відгук
Відгуки про товар (10)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.