Крупа соргова манна
Крупа соргова манна

Крупа соргова манна


80 грн 500 г
500 г Є в наявності
- +
крупа манна сорго / Україна.
на 100 г: білки — 9,3 г, жири — 0,4 г, вуглеводи — 79 г. Калорійність — 387 ккал.
24 місяці

Що таке манна соргова крупа та чим вона особлива?

  • Соргова манна крупа — це дрібно посічене зерно сорго.
  • За смаком схожа на пшоняну кашу із горіховим присмаком, а за зовнішнім виглядом нагадує манну кашу.
  • Не містить глютен, тому підійде тим, хто має алергію на цей білок.
  • Містить такі мікроелементи:
    - фосфор (34,9 мг/100г)  покращує ріст кісток та зубів;
    - калій (23,9 мг/100г)  попереджає утворення набряків;
    - магній (18,7 мг)  укріплює нервову систему.
  • Джерело поліфенолів, які зменшують ризик виникнення хронічних захворювань, включаючи онкологію і хвороби серця.
  • Містить фолієву кислоту. Вона підтримує імунну систему та особливо рекомендована майбутнім і годуючим мамам.

Як вживати манну соргову крупу?

  • Для приготування просто засипте крупу у киплячу воду та варіть 5-7хв до готовності.
  • Готуйте соргову кашу на сніданок. Радимо смакувати на кокосовому молоці та додавати горішки і насіння до смаку.
  • Чудова заміна манної каші для діток. Впевнені, їм засмакує:)
  • Не має яскраво вираженого смаку, тому може бути і солодкою, і соленою.
  • Маленький секрет від нас❤️ Ми полюбляємо додавати її до сирників замість муки або манки. Сирники виходять пухкі та ситні. Спробуйте і ви.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Зернове сорго займає четверте місце після пшениці, рису та кукурудзи у світовому виробництві. Основними виробниками зернового сорго є Мексика, США та Аргентина.
  • Із зернового сорго у Китаї роблять напій маотай.
  • Інша назва сорго — суданська трава.


Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухому місці при температурі не вище 25 С.