Гречка зелена органічна
Гречка зелена органічнаГречка зелена органічна

Гречка зелена органічна


28 відгуків
600 гbig pack 1 кг
127 600 г
Під замовлення (1 доба)

Чим особлива зелена гречка органічна?

  • На відміну від звичайної гречки, зелена не проходить термічну обробку, а тому зберігає усі вітаміни та мікроелементи.
  • Має ніжніший смак, ніж коричнева гречка.
  • Джерело рослинного білка — 21 грам та всіх 18 амінокислот, це робить її незамінним продуктом для вегетеріанців. 
  • Містить у 3 рази більше мікроелементів, ніж всі інші злакові. Зокрема, наступні мінерали:
    - кремній (81 мг) — стимулює імунітет;
    - кальцій і фосфор (310 мг) — укріплюють кісткову тканину;
    - калій (380 мг) — покращує роботу серця;
    - магній (231 мг) — природний антидепресант
    - мідь (660 мкг) — бере участь в утворенні колагену.
  • Джерело рутину — 9 мг на 100г. Цей вітамін зміцнює стінки судин і попереджає розвиток хвороб кровообігу.

Про глютен
Зелена гречка — безглютенова крупа.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену. 
Таку гречку можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.


Як вживати зелену гречку органічну?

  • Зелену гречку можна пророщувати та готувати як звичайну кашу.
    Щоб проростити залийте її холодною водою на ніч та накрийте марлею. Вже на зранку зможете смакувати сніданок. Саме така каша називається "живою" та зберігає усі корисні властивості.
  • Якщо ви бажаєте її зварити: залийте водою у співвідношенні 1:2, доведіть до кипіння та варіть 15хв.
  • Додавайте зелену гречку до овочевих салатів.
  • Використовуйте як гарнір до риби чи морепродуктів. 
  • Пророщена гречка — ідеальний компонент смузі. Вона зробить смузі більш ситним та поживним.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Необсмажена гречка / Україна.
на 100г: білки – 21,6г, жири – 3,3г, вуглеводи – 62г. Калорійність – 310 Ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців

Гречаний пудинг

Інгредієнти:

  1. Гречка зелена — 1 скл.;

  2. Горіхове або кокосове молоко — 1/2 скл.;

  3. Стиглий банан — 1 шт.;

  4. Яблуко — 1/2 шт.;

  5. Чіа — 1 ст.л.;

  6. Мед або інший підсолоджувач — 1 ст.л.;

  7. Кориця — 1/4 ч.л.;

  8. Декілька зерен гранату.


Приготування:

1. Попередньо замочену на ніч і промиту зелену гречку засипте в блендер.

2. Всі інші інгредієнти засипте туди ж, крім гранату.

3. Включіть блендер на 5 хв., поки маса не стане однорідною.

4. Розлийте по склянках, зверху прикрасьте зернами гранату.

Смачного!


Найкраще готувати на сніданок та в першій половині дня.

Халвова паста


Інгредіенти:

  1. Очищене соняшникове насіння (або кунжут) — 3 скл.;

  2. Зелена гречка сира — 3 ст. л.;

  3. Кленовий сироп (або інший підсолоджувач) — 6 ст. л. ;

  4. Сіль — 1/2 ч.л.;

  5. Горіхове молоко або інше рослинне — 2 ст. л.


Приготування:
1. Духовку розігрійте до 190 ° C, деко застеліть папером для випічки.
2. Розподіліть насіння по листу і відправте рум'янитися в духовку на 10-12 хв. Потім насіння дістаньте і дайте йому охолонути.
3. Засипте насіння в блендер. Подрібніть до утворення пасти.
4. Додайте інші інгредієнти і ще раз збийте блендером до однорідності.
5. Перекладіть пасту в баночку, зберігайте в холодильнику.

  • Можна не рум'янити насіння і зробити сироїдную пасту. Буде не так ароматно, проте теж дуже смачно!

Найкраще вживати пасту у першій половині дня та після інтенсивного тренування.

Написати відгук
Відгуки про товар (28)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення