


Гречка зелена дроблена (січка)
3 відгуки
1 кг BIG PACK
-+
Немає в наявності
Крупа гречана дроблена (січка) / Україна
на 100 г: білки – 21,6г, жири – 3,3г, вуглеводи – 62 г. Калорійність - 310 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців
Чим особлива зелена гречка (дроблена)?
- На відміну від звичайної гречки, зелена не проходить термічну обробку, а тому зберігає усі вітаміни та мікроелементи.
- Має ніжніший смак, ніж коричнева гречка.
- Не містить глютену, тому можна вживати при його непереносимості.
- Джерело рослинного білка — 21 грам та всіх 18 амінокислот, це робить її незамінним продуктом для вегетеріанців.
- Містить у 3 рази більше мікроелементів, ніж всі інші злакові. Зокрема, наступні мінерали:
- кремній (81 мг) — стимулює імунітет;
- кальцій і фосфор (310 мг) — укріплюють кісткову тканину;
- калій (380 мг) — покращує роботу серця;
- магній (231 мг) — природний антидепресант
- мідь (660 мкг) — бере участь в утворенні колагену. - Джерело рутину — 9 мг на 100г. Цей вітамін зміцнює стінки судин і попереджає розвиток хвороб кровообігу.
- кремній (81 мг) — стимулює імунітет;
- кальцій і фосфор (310 мг) — укріплюють кісткову тканину;
- калій (380 мг) — покращує роботу серця;
- магній (231 мг) — природний антидепресант
- мідь (660 мкг) — бере участь в утворенні колагену.
Як вживати зелену гречку (дроблену)?
- Зелену гречку можна пророщувати та готувати як звичайну кашу.
Щоб проростити залийте її холодною водою на ніч та накрийте марлею. Вже на зранку зможете смакувати сніданок.
Саме така каша називається "живою" та зберігає усі корисні властивості. - Якщо ви бажаєте її зварити: залийте водою у співвідношенні 1:2, доведіть до кипіння та варіть 15хв.
- Додавайте зелену гречку до овочевих салатів.
- Використовуйте як гарнір до риби, м'яса чи морепродуктів.
- Пророщена гречка — ідеальний компонент смузі. Вона зробить смузі більш ситним та поживним.
Щоб проростити залийте її холодною водою на ніч та накрийте марлею. Вже на зранку зможете смакувати сніданок.
Саме така каша називається "живою" та зберігає усі корисні властивості.