Гречка зелена
Гречка зеленаГречка зелена

Гречка зелена


62 грн/ 600 г
600 г Закінчується

- +
Необсмажена гречка / Україна.
на 100г: білки – 21,6г, жири – 3,3г, вуглеводи – 62г. Калорійність – 310 Ккал.
6 місяців

Що таке ЗЕЛЕНА ГРЕЧКА, та чим вона особлива?

  • Зелена гречка - ідеальна дієтична, безглютенова крупа;
  • У ній збережені усі вітаміни, завдяки відсутності теплової обробки;
  • Гречка - прекрасне джерело вітамінів групи В, заліза, фосфору та магнію;
  • Також, зелена гречка містить приблизно 13% високоякісного білка, який ідеально збалансований за складом амінокислот.

Як вживати ЗЕЛЕНУ ГРЕЧКУ?

  • Зелену гречку можна пророщувати, готувати як звичайну кашу, додавати в супи, салати тощо;
  • Пророщену зелену гречку можна додавати до раціону в малих кількостях навіть дітям;
  • У зеленій гречці міститься мало вуглеводів, тому вона легко засвоюється та забезпечує відчуттям ситості.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Зелена гречка не містить хімікатів та не потребує додаткових “одобрень” хімією, тому є екологічним продуктом;
  • Вживання зеленої гречки знижує рівень холестерину, нормалізує рівень цукру в крові та запобігає раковим захворюванням;
  • А гречана каша сприяє кровотворенню, понижує тиск, покращує травлення та виводить токсини з організму.

Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.




Дієтичний продукт. Підходить для жінок, дітей, людей похилого віку, діабетиків, спортсменів, людей з зайвою вагою, анемією, проблемами з серцем та шлунком, та для всіх, хто дбає про своє здоров’я.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Гречаний пудинг

Інгредієнти:

  1. Гречка зелена — 1 скл.;

  2. Горіхове або кокосове молоко — 1/2 скл.;

  3. Стиглий банан — 1 шт.;

  4. Яблуко — 1/2 шт.;

  5. Чіа — 1 ст.л.;

  6. Мед або інший підсолоджувач — 1 ст.л.;

  7. Кориця — 1/4 ч.л.;

  8. Декілька зерен гранату.


Приготування:

1. Попередньо замочену на ніч і промиту зелену гречку засипте в блендер.

2. Всі інші інгредієнти засипте туди ж, крім гранату.

3. Включіть блендер на 5 хв., поки маса не стане однорідною.

4. Розлийте по склянках, зверху прикрасьте зернами гранату.

Смачного!


Найкраще готувати на сніданок та в першій половині дня.

Халвова паста


Інгредіенти:

  1. Очищене соняшникове насіння (або кунжут) — 3 скл.;

  2. Зелена гречка сира — 3 ст. л.;

  3. Кленовий сироп (або інший підсолоджувач) — 6 ст. л. ;

  4. Сіль — 1/2 ч.л.;

  5. Горіхове молоко або інше рослинне — 2 ст. л.


Приготування:
1. Духовку розігрійте до 190 ° C, деко застеліть папером для випічки.
2. Розподіліть насіння по листу і відправте рум'янитися в духовку на 10-12 хв. Потім насіння дістаньте і дайте йому охолонути.
3. Засипте насіння в блендер. Подрібніть до утворення пасти.
4. Додайте інші інгредієнти і ще раз збийте блендером до однорідності.
5. Перекладіть пасту в баночку, зберігайте в холодильнику.

  • Можна не рум'янити насіння і зробити сироїдную пасту. Буде не так ароматно, проте теж дуже смачно!

Найкраще вживати пасту у першій половині дня та після інтенсивного тренування.

Написати відгук
Відгуки про товар (23)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.