Булгур дрібний
Булгур дрібнийБулгур дрібний

Булгур дрібний


61 грн 650 г
650 г1 кг BIG PACK Є в наявності
- +
Булгур / Туреччина.
на 100г: білки - 12.3 г, жири - 1.3 г, вуглеводи - 57.6 г. Калорійність - 342 Ккал.
6 місяців


Що таке булгур дрібний та чим він особливий?

  • Булгур  це крупа з твердих сортів пшениці. 
  • При виготовленні проходить мінімальну обробку, тому зберігає всі вітаміни та мікроелементи.
  • Містить вітаміни групи В, а саме:
    - В3, який відповідає за регенерацію шкіри та попереджає її раннє старіння;
    - В9 (фолієва кислота) — стимулює імунітет і процеси кровотворення, що особливо важливо для жінок.
  • Джерело грубої клітковини, яка не перетравлюється організмом. А вбирає токсини та виводить їх з кишківника.
  • Містить калій і залізо. Вони необхідні для правильної роботи серця й судин.
  • Булгур містить вітамін К, який бере участь в утворенні білків в організмі.

Як вживати дрібний булгур?

  • Щоб зварити булгур залийте його водою у співвідношенні 1:2, доведіть до кипіння і варіть 15-20хв.
  • Традиційний спосіб вживання — каша та плов. Можна вживати як солодку кашу із горішками та фруктами або готувати більш нейтральну кашу чи плов зі спеціями.
  • Булгур — чудовий гарнір до м'яса, риби, морепродуктів та овочів.
  • Додавайте у салати, фарш для тефтель або фаршируйте ним овочі.
  • А ще секрет від нас ❤️ Булгур можна використовувати навіть у десертах: замочену крупу додавати у випічку, поєднавши з медом, горіхами чи сухофруктами.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Булгур знижує рівень цукру в крові і покращує роботу нервової системи, що в свою чергу допомагає впоратися з безсонням, стресом і роздратованістю;
  • Велика кількість мінеральних солей покращує обмін речовин, забезпечує шкірі і волоссю здоровий вигляд;
  • У крупі містяться складні вуглеводи, тому вона ідеально підходить для дієтичного харчування.

Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.




Булгур стане відмінним доповненням до щоденного раціону спортсменів, людей фізичної праці та осіб, які слідкують за своїм харчуванням.




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

       Салат з булгуром

Інгредієнти:

  1. Булгур — 100г;

  2. Вода питна — 200мл;

  3. Адигейський сир (або тофу) — 150г;

  4. Стебло селери — 2 шт;

  5. Червона цибуля — ½ шт;

  6. Помідори чері — 10 шт.

Заправка:

  1. Зелень петрушки — ½ пучка;

  2. Оливкова олія — 5 ст.л.;

  3. Сік лимона — 2 ст.л.;

  4. Сіль — за бажанням.

Приготування:

1. Закип’ятіть воду. Закиньте булгур. Накрийте кришкою, виключіть вогонь та залиште на 10-12 хв.
2. Помістіть всі інгредієнти для заправки в блендер та подрібніть.
3. Заправте булгур та перемішайте.
4. Поріжте помідори на половинки, цибулю та селеру дрібними скибочками а сир на невеликі квадрати і додайте до булгуру та розмішайте.
5. Салат подавайте теплим.

Смачного!
Найкраще вживати в обідній час.


 Табуле з булгуру

Інгредієнти:


1. Булгур - 150 г

2. Жовтий помідор - 1 шт

3. Червоний помідор - 1шт

4. Лайм - 1/2 шт

5. М'ята - 5 г

6. Петрушка - 20 г

7. Оливкова олія - 2 ст.л.

8. Чорний перець, сіль - щіпка.



 ПРИГОТУВАННЯ:

1. Зваріть булгур;

2. Помідори, петрушку, м'яту дрібно наріжте;

3. Цедру лайма натріть на тертці та витисніть сік з однієї половинки;

4. Змішайте булгур з  іншими інгредієнтами та заправте олією і спеціями.



Написати відгук
Відгуки про товар (10)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.