


Булгур дрібний
55 грн 650 г
650 г1 кг BIG PACK
Є в наявності
Булгур / Туреччина.
на 100г: білки - 12.3 г, жири - 1.3 г, вуглеводи - 57.6 г. Калорійність - 342 Ккал.
6 місяців
Що таке БУЛГУР ДРІБНИЙ, та чим він особливий?
- Булгур – крупа з твердих сортів пшениці. При виготовленні вона проходить мінімальну обробку, що дозволяє зберегти всі корисні компоненти;
- Це смачна, корисна та надзвичайно проста для приготування крупа;
- Булгур легко перетравлюється, стимулює обмін речовин і активно виводить з організму накопичені токсини і шлаки;
- До складу булгура входить багато калію і заліза - мінерали важливі для серця і судин.
Як використовувати ДРІБНИЙ БУЛГУР?
- Булгур – чудовий гарнір або самостійна страва. Його подають замість відвареного рису або картоплі, додають в деякі салати, використовують в пловах, супах та як начинку для фарширування, тощо;
- Його використовують навіть в десертах! Булгур можна додавати у випічку (замочивши або розпаривши), поєднувати з увареними соками, медом, сиропами, горіхами, сухофруктами;
- В Аюрведі, булгур вважається «зимовою» їжею, він має зігріваючу дію і чудово втамовує голод;
- У домашній косметології жінки нерідко використовують булгур в якості скрабу.
Зверніть увагу! Перед приготуванням продукт варто ретельно проглянути та перебрати за необхідності.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Салат з булгуром
Інгредієнти:
Булгур — 100г;
Вода питна — 200мл;
Адигейський сир (або тофу) — 150г;
Стебло селери — 2 шт;
Червона цибуля — ½ шт;
Помідори чері — 10 шт.
Заправка:
Зелень петрушки — ½ пучка;
Оливкова олія — 5 ст.л.;
Сік лимона — 2 ст.л.;
Сіль — за бажанням.
Приготування:
1. Закип’ятіть воду. Закиньте булгур. Накрийте кришкою, виключіть вогонь та залиште на 10-12 хв.2. Помістіть всі інгредієнти для заправки в блендер та подрібніть.
3. Заправте булгур та перемішайте.
4. Поріжте помідори на половинки, цибулю та селеру дрібними скибочками а сир на невеликі квадрати і додайте до булгуру та розмішайте.
5. Салат подавайте теплим.
Смачного!
Найкраще вживати в обідній час.
Табуле з булгуру
Інгредієнти:
1. Булгур - 150 г;
2. Жовтий помідор - 1 шт;
3. Червоний помідор - 1шт;
4. Лайм - 1/2 шт;
5. М'ята - 5 г;
6. Петрушка - 20 г;
7. Оливкова олія - 2 ст.л.;
8. Чорний перець, сіль - щіпка.
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Зваріть булгур;
2. Помідори, петрушку, м'яту дрібно наріжте;
3. Цедру лайма натріть на тертці та витисніть сік з однієї половинки;
4. Змішайте булгур з іншими інгредієнтами та заправте олією і спеціями.
Написати відгук
Відгуки про товар (10)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.