Сочевиця зелена
Сочевиця зеленаСочевиця зелена

Сочевиця зелена


56 грн 700 г
700 гBIG PACK 1 кг Під замовлення (1 доба)
- +
Сочевиця зелена / Україна.
на 100 г: білків – 22, 88г, жирів – 1,27г, вуглеводів – 47,79г. Калорійність – 293 Ккал.
12 місяців

В чому сила ЗЕЛЕНОЇ СОЧЕВИЦІ?

  • Зелена сочевиця – рослина із родини бобових.
  • Містить залізо (7,5 мг у 100 г продукту) - добова потреба 12-25 мг, цинк (2,5 мг/100 г) - добова потреба 8-15 мг, фолієву кислоту ( 90 мкг/100 г) - добова потреба 400 мкг, вітамін В1 (0,5 мг/100 г) - добова потреба 1,5 мг , багато інших важливих мінералів та вітамінів.
  • Регулярне вживання зеленої сочевиці покращить обмін речовин та допоможе схуднути.
Зверніть увагу! Перед приготуванням продукт варто ретельно проглянути та перебрати за необхідності.

Як вживати ЗЕЛЕНУ СОЧЕВИЦЮ?

  • Із зеленої сочевиці готують каші, супи, салати, а також пророщують;
  • Зелена сочевиця має яскраво виражений смак, схожий на зелений горошок.
  • Перед вживанням усі бобові рекомендуємо замочувати, добавляючи 1/4 ч.л солі, зелену сочевицю - мінімально на 12 годин або на ніч. 

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

Детальніше

  • Зелена сочевиця – джерело рослинного білка;
  • Вживання сочевиці допоможе при крововтратах та анемії;
  • Зелена сочевиця – це профілактика онкологічних захворювань.


Більше про зелену сочевицю читайте ТУТ.




Дієтичний продукт. Підходить для жінок, дітей, людей похилого віку, діабетиків, спортсменів, людей з зайвою вагою, анемією, проблемами з серцем та шлунком, та для всіх, хто дбає про своє здоров’я.




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Паштет з сочевиці

Інгредієнти:


  1. Сочевиця зелена 100 г;

  2. Мед — 2 ч.л.;

  3. Часник — 4 зубчики (або асафетида ½ ч.л.)

  4. Насіння соняшника — 50 г;

  5. Рослинна олія — 4 ст.л.;

  6. Сік лимона — 3 ч.л.;

  7. Вода кип’ячена — ½ склянки;

  8. Зелень кропу — ½ пучок;

  9. Сіль та перець — за смаком.

Приготування:

1. Відваріть сочевицю протягом 20-30 хв. до повного розм’якшення. Злийте зайву воду та дайте трохи вистигнути.

2. Змеліть насіння соняшника в млинку до порошку.

3. Покладіть всі інгредієнти у блендер та збийте до утворення однорідної маси. Якщо маса вийде засуха додайте ще води та дозбийте.

4. Подавайте охолодженим. Чудово смакує як закуска з хлібом та хлібцями.

Найкраще вживати у обідній час.


                                                               Суп із сочевиці


Інгредієнти:


1. Вода - 1,5 л.
2. Сочевиця зелена - 200 г.
3. Цибулина - 1 шт.
4. Олія - 3 ст.л.

5. Часник - 2 зубчики
6. Корінь та зелень петрушки, лавровий лист, сіль - за смаком.



ПРИГОТУВАННЯ:


1.      Сочевицю промити, залити водою та відварити до напівготовності.
2.      Додати очищені та подрібнені цибулю, корінь петрушки, варити на слабкому вогні до готовності.
3.      Додати олію, сіль, товчений часник, лавровий лист та довести до кипіння. 
4.      Посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки.
 


                                                       Сочевиця із чорносливом

Інгредієнти:


1. Зелена сочевиця - 1 склянка.
2. Чорнослив без кісточок - 1 склянка
3. Мед - 50 г.


ПРИГОТУВАННЯ:
1.      Помити сочевицю, залити водою та зварити до напівготовності. 
2.      Додати помитий чорнослив та протушкувати.

3.      Додати мед.

Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.