


Сочевиця червона
68 грн 700 г
700 гBIG PACK 1 кг
Під замовлення (1 доба)
Сочевиця червона ціла / Канада.
на 100г: білки – 21,05 г, жири - 1,11 г, вуглеводи – 46,94 г. Калорійність – 291 Ккал.
12 місяців
Що таке СОЧЕВИЦЯ ЧЕРВОНА, та як її вживати?
- Червона сочевиця – належить до бобових. Екологічно-чистий продукт, оскільки не накопичує нітратів.
- Це дієтичний та корисний продукт.
- Вона вариться набагато швидше, ніж всі інші сорти (10 хв.).
- Супи та каші з червоної сочевиці виходять смачними, а пророщена сочевиця чудово доповнить смак салатів.
- Має дещо солодкуватий, приємний смак.
Зверніть увагу! Перед приготуванням продукт варто ретельно проглянути та перебрати за необхідності.
В чому сила ЧЕРВОНОЇ СОЧЕВИЦІ?
- Червона сочевиця – лідер по вмісту заліза. Рекомендуємо вживати при анемії, для підвищення гемоглобіну.
- Без шкоди для здоров’я допоможе позбутися зайвих кілограмів.
- Сочевиця містить незамінні жирні кислоти Омега-3, всю групу вітамінів В.
- Вживання червоної сочевиці нормалізує роботу печінки та жовчного міхура.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
Пюре із сочевиці
Інгредієнти:
1. Вода - 0,5 л.;
2. Сочевиця - 200 г.;
3. Цибулина - 1 шт.;
4. Морква - 1 шт.;
5. Болгарський перець - 1 шт.;
6. Олія - 2 ст.л.;
7. Куркума - 1/3 ч.л.;
8. Сіль - 0,5 ч л
9. Чорний мелений перець - за смаком;
10. Зелень - за смаком.
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Овочі почистити, нарізати, залити водою, варити 20 хвилин
2. Сочевицю добре промити, додати до овочів та варити 10-12 хвилин до готовності сочевиці
3. Перекласти все з каструлі в блендер і перемолоти до однорідної маси
4. Додати олію, сіль, перець та зелень.
Суп із сочевиці
2 л води,
250 г сочевиці
80 г цибулі
75 г моркви
70 г броколі
85 г кабачка
2 ст. л. зелені петрушки
сіль, чорний мелений перець
1/3 ч. л. куркуми
0,5 ч. л. майорану або інших сухих трав
3 ст. л. олії.
ПРИГОТУВАННЯ:
1. 1. Нарізати моркву, цибулю та кабачок невеликим кубиком або довільної форми. Броколі розібрати на маленькі суцвіття.
2. Обсмажити овочі на олії з додаванням води протягом 10 хв
3. У киплячу воду закинути обсмажені овочі, броколі та промиту сочевицю. Варити ще приблизно 15 хв поки сочевиця та овочі не будуть готові.
4. Наприкінці додати сіль, спеції, зелень та виключити вогонь. Дати настоятись 10 хв. Смачного!
Написати відгук
Відгуки про товар (11)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.