Вермішель Ширатаки у вигляді рису
Залишити відгук
200 г
Є в наявності
Про глютен
- Вермішель є безглютеновою.
- Та через те, що зберігаються на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
- Вермішель можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості.
- Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Що таке вермішель ширатакі та чим вона особлива?
- Це традиційна напівпрозора японська вермішель.
- У складі лише вода та борошно з коріння рослини конняку.
- Ось як виглядає процес приготування вермішелі: ми змішуємо інгредієнти, кип'ятимо суміш і формуємо локшину різної форми. Все, маленький шедевр готовий:)
- За смаком дуже схожа на класичну рисову локшину.
- Не містить глютену та лактози.
- Має лише 9 калорій та 0,6 грам вуглеводів, тому ідеальний продукт, якщо ви хочете знизити калорійність раціону.
- Містить особливу клітковину — глюкоманнан, яка збільшується в кишківнику в 17 разів. Завдяки цьому вона ефективно вбирає та виводить токсини. А також, добре насичує.
Як вживати вермішель ширатакі?
- Перед приготуванням промийте ширатакі під струменем води. І варіть протягом 1-2 хв.
- Вермішель має нейтральний смак та аромат, тому радимо обов'язково поєднувати її з ароматними спеціями та соусами.
- Смакуйте із морепродуктами та овочами.
- Використовуйте як основу для будь-якого супу.
- Підійде для приготування суші.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
вода очищена 97%, борошно з конняку 3%, кальцію гідроксид / Китай.
білки — 0,1 г, жири — 0 г, вуглеводи — 0,6 г, рослина клітковина — 2,2 г. Калорійність — 9,6 ккал.
У відкритій упаковці лапшу зберігайте в холодильнику до 3 днів.
на упаковці