Паста з коричневого рису Papino Cucina
Паста з коричневого рису Papino Cucina

Паста з коричневого рису Papino Cucina


99 грн/ 300 г
300 г Закінчується

- +
Борошно з коричневого рису, питна вода / Україна
на 100г: білків – 7,8 г, жирів – 2,7 г, вуглеводів – 69 г. Калорійність - 311 Ккал.
12 місяців

Чим особлива ПАСТА З КОРИЧНЕВОГО РИСУ Papino Cucina?

  • Паста з коричневого рису ТМ PAPINO CUCINA - продукт, що не містить глютену, лактози, казеїну, яєць та ГМО;
  • Це унікальний продукт, який складається всього лиш з двох інгредієнтів та приносить тільки користь організму;
  • Борошно з коричневого рису покращує обмін речовин та виводить токсини з організму;
  • Ця паста містить незамінні амінокислоти, рослинні білки, харчові волокна та вітаміни групи В, що забезпечують нормальну діяльність нервової системи.

Як готувати та вживати ПАСТУ З КОРИЧНЕВОГО РИСУ?

  • Спосіб приготування: засипте пасту в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г. продукту на 1 л. води. Перемішайте, варіть на повільному вогні до готовності 8-10 хвилин. Рекомендується додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою;
  • Ця паста - прекрасний варіант обіду або вечері без глютену. Вона має високу харчову і біологічну цінність;
  • Чудово поєднується з овочами, соусами, грибами та соєвими виробами. 

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Виготовляється з коричневого рису - який не пройшов повний цикл обробки, а тому є дуже корисним.
  • Коричневий рис - рекордсмен за вмістом мінеральних речовин: калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь і марганець, залізо, йод, фосфор і натрій. 
  • Також, коричневий рис, який відноситься до повільних вуглеводів, сприяє гарному насиченню організму, втамовує почуття голоду та поступово витрачає отриману енергію.

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30C° і відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання разом з іншими продуктами, що мають специфічний запах.