Паста з хемп Papino Cucina
Паста з хемп Papino Cucina

Паста з хемп Papino Cucina


77 грн/ 300 г
300 г Закінчується

- +
Рисове борошно, борошно з коноплі, спіруліна, питна вода / Україна
на 100г: білки – 30,0 г, жири – 7,9 г, вуглеводи – 24.7 г. Калорійність - 390 Ккал.
12 місяців

Чим особлива ПАСТА З ХЕМП Papinо Cucina?

  • Паста з хемп ТМ PAPINO CUCINA - продукт, що не містить глютену, лактози, казеїну, яєць та ГМО;
  • Унікальний продукт, який складається всього лиш з чотирьох інгредієнтів та приносить тільки користь організму;
  • У рисовому борошні у великій кількості містяться вітаміни групи В, які необхідні для обміну речовин, кісткової тканини, а також для нормальної діяльності нервової системи;
  • Борошно хемп містить 20 амінокислот, 9 з яких не синтезуються в організм;
  • Спіруліна - абсолютний чемпіон по вмісту амінокислот, вітамінів та мікроелементів. Вміст білка в ній втричі перевищує вміст білка в м'ясі.

Як готувати та вживати КОНОПЛЯНУ ПАСТУ?

  • Спосіб приготування: засипте пасту в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г. продукту на 1 л. води. Перемішайте, варіть на повільному вогні до готовності 8-10 хвилин. Рекомендується додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою;
  • Ця паста - прекрасний варіант обіду або вечері без глютену. Вона має високу харчову і біологічну цінність;
  • Чудово поєднується з овочами, соусами, грибами та соєвими виробами. 

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Швидко та легко засвоюється організмом.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Спагетті з цукіні і солодким перцем


Інгредієнти:

  1. Перець солодкий —1 шт.;

  2. Паста чи спагетті — 200 г.;

  3. Кабачок (або цукіні) — 1 шт.;

  4. Імбир свіжий — 2 см.;

  5. Мед — 2 ст.л.;

  6. Кунжут — 1 ст.л.;

  7. Олія кокосова — ​​3 ст.л.;

  8. Соєвий соус — 3 ст.л.;

  9. Часник — 3 зубч.


Приготування:
1. Злегка обсмажте на сковорідці насіння кунжуту.
2. Відваріть спагеті майже до готовності, тобто, трохи її недоваріть, дайте стекти воді.
3. Подрібніть імбир і часник.
4. Кабачок або цукіні наріжте тонкою соломкою за допомогою спеціальної терки або ножем. Соломкою наріжте солодкий перець.
5. У глибокій сковорідці розігрійте олію і швидко обсмажте часник з імбирем, близько 1 хв. Влийте в сковорідку соєвий соус і все перемішайте.
6. Потім додайте солодкий перець, обсмажте до м'якості. Слідом додайте цукіні, все разом обсмажте 1 хв.
7. І наостанок додайте лапшу, перемішайте. В готову страву додайте рідкий мед та перемішайте та посипте смаженим кунжутом.

Готово!


Чудово підходить для будь якого прийому їжі. Але в обмеженій кількості у вечірній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухих, провітрюваних приміщеннях при температурі не вище 30С° і відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання разом з іншими продуктами, що мають специфічний запах.