

Паста гречана Papinо Cucina
Чим особлива ГРЕЧАНА ПАСТА Papinо Cucina?
- Паста з гречаного борошна ТМ PAPINO CUCINA - продукт, що не містить глютену, лактози, казеїну, яєць та ГМО;
- Це унікальний продукт, який складається всього лиш з двох інгредієнтів та приносить тільки користь організму;
- Ця паста містить в собі вітамін В1, який позитивно впливає на метаболічні процеси в людському організмі і сприяє відновленню здоров'я нервової системи;
- Також, гречана паста є важливим елементом харчування для зниження ваги, адже створює відчуття ситості, зменшуючи кількість їжі, яку Ви споживаєте.
Як готувати та вживати ГРЕЧАНУ ПАСТУ?
- Спосіб приготування: засипте пасту в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г. продукту на 1 л. води. Перемішайте, варіть на повільному вогні до готовності 8-10 хвилин. Рекомендується додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою;
- Ця паста - прекрасний варіант обіду або вечері без глютену. Вона має високу харчову і біологічну цінність;
- Чудово поєднується з овочами, соусами, грибами та соєвими виробами.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Гречана паста з соусом песто і томатами черрі
Інгредієнти:
Гречана паста — 250 г.;
Томати черрі — 10-12 шт.;
Базилік — 1 пучок.;
Волоські горіхів — 30 г .;
Часник — 3 зубч.;
М'ята— 5-6 листочків.;
Тертий пармезан — 30 г.;
Кокосова олії— 50 мл .;
Сіль і перець — за смаком
Приготування:
1. Спочатку приготуйте соус песто - для цього помістіть в блендер базилік, м'яту, горіхи, часник і пармезан, додайте масло, посоліть і поперчіть. Перемеліть все до однорідності і перелийте соус до банки.
2. Відваріть пасту в підсоленій воді, як зазначено на упаковці. Потім злийте воду, заправте пасту соусом песто за смаком, розкладіть по тарілках і подавайте з порізаними навпіл томатами черрі і листочками базиліку.
Чудово підходить для будь якого прийому їжі. Але в обмеженій кількості у вечірній час.