Макарони Спагетті, Sotelli 400г
Макарони Спагетті, Sotelli 400г

Макарони Спагетті, Sotelli 400г


46 грн/ 1 шт
1 шт Є в наявності

- +
Кукурудзяне борошно, вода / Польща.
на 100 г: білки - 6,45 г., жири - 0,95 г., вуглеводи - 79 г. Калорійність - 355ккал.
18 місяців

Чим особливі МАКАРОНИ "СПАГЕТТІ" від ТМ Sotelli?

  • Макарони спагетті від ТМ Sotelli - продукт, що не містить глютену, лактози, казеїну, яєць та ГМО;
  • Це унікальний продукт, який складається всього лиш з двох інгредієнтів та приносить тільки користь організму;
  • Не містять глютену, а отже, призначені для людей, які дотримуються безглютенової дієти, в тому числі хворим на целіакію і людей, схильних до алергії на глютен;
  • Відмінно втамовують відчуття голоду, ефективно насичуючи організм, але не відкладаються зайвими сантиметрами на талії, оскільки не містять жирів.

Як готувати та вживати МАКАРОНИ СПАГЕТТІ?

  • Спосіб приготування: засипте макарони в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г. продукту на 1 л. води. Перемішайте, варіть на повільному вогні до готовності 8-10 хвилин. Рекомендується додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою;
  • Такі макарони - прекрасний варіант обіду або вечері без глютену. Вони мають високу харчову і біологічну цінність;
  • Чудово поєднуються з овочами, соусами, грибами та соєвими виробами. 

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Кукурудзяні спагетті без глютену - продукт найвищої якості;
  • Спагетті не розварюються та мають апетитний золотистий колір;
  • Безглютенові кукурудзяні макарони ідеально підходять для тих, хто прагне позбутися зайвої ваги;
  • Підвищений вміст в макаронах харчових волокон сприяє ефективному очищенню організму.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Спагетті з перцем і сосисками

Інгредієнти:


  1. Спагетті кукурудзяні — 250 г.

  2. Масло Гхі (або кокосова олія) — 20 г.;

  3. Кокосова олія — 1 ст. л.

  4. Цибуля — 1шт.;

  5. Сосиски вегетаріанські — 2-3 шт.;

  6. Томатна паста — 1 ст. л.;

  7. Болгарський червоний перець — ½ шт.;

  8. Часник — 1 зубч.;

  9. Мелена паприка — 1 ч.л.;

  10. Сіль — 1/2 ч.л.;

  11. Спеції для м'яса, або карі та перець чорний мелений — 1/2 ч.л.;

  12. Цукор кокосовий— 1 ч.л.;

  13. Гаряча вода — 60 мл.;

  14. Вегетаріанський твердий сир — 40 г.(за бажанням);

  15. Зелень петрушки для подачі — 1-2 гілочки.


Приготування:
1. Спагетті помістіть в киплячу підсолену воду і відваріть до готовності, відповідно до інструкції на упаковці (зазвичай спагетті готові через 6-8 хвилин).
Відкиньте спагетті на друшляк та дайте стекти воді.
2. Сосиски наріжте кружальцями завтовшки близько 0,5 см.
3. Очищену цибулю, дрібно наріжте і помістіть в сковорідку, додайте олію  та масло.
4. Обсмажте цибулю на середньому вогні до м'якості, періодично помішуючи, після чого додайте сосиски.
5. Обсмажте сосиски з цибулею до легкої рум'яності, далі додайте в сковорідку томатну пасту, сіль, спеції, чорний мелений перець, паприку, додайте гарячу воду та перемішайте.
6. Далі додайте трохи цукру і протушкуйте на слабкому вогні близько 5 хв. Додайте нарізаний кубиками перець, подрібнений часник, смажте ще 1-2 хв. і вимкніть вогонь.
7. Відварені спагетті викладіть в соус з сосисками та перемішайте.
8. Не знімаючи сковорідку з вогню, посипте макарони тертим сиром і подрібненою зеленню за бажанням. Прикрийте сковорідку кришкою і потримайте її на невеликому вогні до розплавлення сиру (2-3 хв.).


Найкраще споживати цю страву в обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30C° і відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання разом з іншими продуктами, що мають специфічний запах.