Локшина з тефу кучерява
Залишити відгук
300 г
Є в наявності
Про глютен
- Локшина є безглютеновою.
- Та через те, що зберігаються на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
- Локшину можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості.
- Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Чим особливі наші безглютенові локшини?
- Це альтернатива улюбленому продукту для тих, у кого непереносимість глютену та алергії.
- Також безглютенові вироби обирають люди, які дбають про здорове харчування.
- А для діток ми створили дитячі макарони у формі ведмедиків, зайчиків та каченят.
Чим безглютенові макарони кращі за пшеничні?
- Пшениця при обробці втрачає поживні речовини та клітковину. Безглютенові макарони мають більше корисних елементів у складі та легше засвоюються організмом.
- При частому вживанні пшенична клейковина, тобто глютен: порушує всмоктування поживних речовин, уповільнює метаболізм, негативно впливає на ендокринну систему та гормональний фон.
- Ми не закликаємо повністю відмовитись від пшеничного борошна. Але точно радимо зменшити його кількість, віддати перевагу цільнозерновому та безглютеновому.
Спосіб приготування:
- макаронні вироби занурити у киплячу воду з розрахунку 100 г макаронних виробів на 1 л води (можна воду посолити).
- Перемішуючи, довести до кипіння і варити на помірному вогні до готовності 5-7 хв.
борошно з тефу, борошно кукурудзяне, вода питна /Україна.
на 100 г : білки — 10 г, жири — 2 г, вуглеводи — 72 г. Калорійність — 328 ккал.
Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30°С, відносній вологості не вище 70%.
12 місяців.