

Локшина рисова
60 грн 300 г
300 г
Є в наявності
Борошно рисове, вода питна / Україна.
на 100 г: білки — 6,3 г, жири — 4,1 г, вуглеводи — 65,1 г. Калорійність — 331 ккал.
12 місяців
Чим особлива РИСОВА ЛОКШИНА?
- Рисова локшина - продукт, що не містить глютену, лактози, казеїну, яєць та ГМО;
- Це унікальний продукт, який складається всього лиш з двох інгредієнтів та приносить тільки користь організму;
- Зроблена з рисового борошна, що містить багато клітковини. А завдяки абсолютній відсутності глютену робить локшину чудовим дієтичним продуктом;
- Включення в раціон виробів з рисового борошна, в тому числі локшини, збагачує організм необхідними вітамінами та мікроелементами, позитивно впливає на нервову систему та нормалізує обмін речовин.
Як готувати та вживати РИСОВУ ЛОКШИНУ?
- Спосіб приготування: засипте локшину в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г. продукту на 1 л. води. Перемішайте, варіть на повільному вогні до готовності 6-8 хвилин. Рекомендується додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою;
- Така локшина - прекрасний варіант обіду або вечері без глютену.
- По особливому смакуватиме з нашим італійським соусом.
- Чудово поєднується з овочами, соусами, грибами та соєвими виробами.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Локшина з песто, сиром і помідорами
Інгредієнти:
Локшина рисова — 250 г.;
Кокосова олія — 2 ст.л.;
Соус песто — 4 ст.л.;
Помідори чері — 6 шт.;
Тертий пармезан — 2ст.л.;
Кедрові горіхи — 2 ст.л.
Приготування:
1. Відваріть локшину за інструкцією на упаковці.
2. Додайте олію, соус песто і розрізані навпіл помідори черрі.
3. Посипте тертим пармезаном і кедровими горіхами, відразу ж подавате до столу. За бажанням прикрасьте листочками свіжого базиліку.
Чудово підходить для будь якого прийому їжі. Але в обмеженій кількості у вечірній час.
Написати відгук
Відгуки про товар (11)
Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30C° і відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання разом з іншими продуктами, що мають специфічний запах.