Локшина рисова
Локшина рисова

Локшина рисова


11 відгуків
300 г
114 300 г
Є в наявності

Чим особлива рисова локшина?

  • У складі лише рисове борошно та вода. Жодних штучних барвників чи консервантів.
  • Має нейтральний смак та аромат, тому можете поєднувати зі всіма улюбленими спеціями.
  • Не містить глютену та лактози.
  • Цінне джерело рослинної клітковини, яка покращує роботу органів травлення.
  • Містить у великій кількості вітаміни групи В, які необхідні для обміну речовин та хорошої роботи нервової системи.

Про глютен
Рисова локшина — безглютенова.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену. 
Таку локшину можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.


Як готувати рисову локшину?

  • Ділимось нашим способом приготування ❤️
    Покладіть локшину в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г продукту на 1 л води. Перемішайте і варіть на повільному вогні до готовності 6-8 хвилин. Рекомендуємо додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою.
  • З рисової локшини можна готувати супи, салати та гарніри.
  • Поєднуйте з овочами, грибами, соєвими продуктами та соусами.
  • Радимо обов'язково скуштувати з нашим італійським соусом. Смакота:)

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Борошно рисове, вода питна / Україна.
на 100 г: білки — 6,3 г, жири — 4,1 г, вуглеводи — 65,1 г. Калорійність — 331 ккал.
Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30C° і відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання разом з іншими продуктами, що мають специфічний запах.
12 місяців

Локшина з песто, сиром і помідорами


Інгредієнти:


  1. Локшина рисова — 250 г.;

  2. Кокосова олія — 2 ст.л.;

  3. Соус песто — 4 ст.л.;

  4. Помідори чері — 6 шт.;

  5. Тертий пармезан — 2ст.л.;

  6. Кедрові горіхи — 2 ст.л.



Приготування:

1. Відваріть локшину за інструкцією на упаковці.
2. Додайте олію, соус песто і розрізані навпіл помідори черрі.
3. Посипте тертим пармезаном і кедровими горіхами, відразу ж подавате до столу. За бажанням прикрасьте листочками свіжого базиліку.


Чудово підходить для будь якого прийому їжі. Але в обмеженій кількості у вечірній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (11)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення