Локшина рисова з чорним кунжутом
Локшина рисова з чорним кунжутом

Локшина рисова з чорним кунжутом


60 грн 300 г
300 г Під замовлення (1 доба)
- +
рисове борошно, мелена кісточка синього винограду, борошно чорного кунжуту, вода питна / Україна.
на 100 г: білки — 10,5 г, жири — 3,3 г, вуглеводи — 82 г. Калорійність — 330 ккал.
12 місяців.

Чим особлива РИСОВА ЛОКШИНА З ЧОРНИМ КУНЖУТОМ?

  • Рисова локшина з чорним кунжутом — корисний і натуральний продукт.
  • Це ідеальний варіант для веганів, оскільки не містить лактози, казеїну, яєць.
  • Незвичний колір локшини для оригінальних кулінарних шедеврів. Такий чорний відтінок зумовлений наявністю у локшині мелених кісточок синього винограду та борошном чорного кунжуту.
  • Зроблена з рисового борошна, що містить багато клітковини. А завдяки абсолютній відсутності глютену робить локшину чудовим дієтичним продуктом.
  • Включення в раціон виробів з рисового борошна, в тому числі локшини, збагачує організм необхідними вітамінами та мікроелементами, позитивно впливає на нервову систему та нормалізовує обмін речовин.

Як готувати та вживати РИСОВУ ЛОКШИНУ?

  • Спосіб приготування: засипте локшину в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г продукту на 1 л води. Перемішайте, варіть на повільному вогні до готовності 6-8 хвилин. Рекомендується додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою.
  • Така локшина - прекрасний варіант обіду або вечері. 
  • Чудово поєднується з овочами, соусами, грибами та соєвими виробами. 

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Рисова локшина — корисний та смачний продукт для дорослих та дітей!
  • Має приємний ніжний смак.
  • Локшина рисова чорна багата на кальцій та вітамін Е.
  • Виноградні кісточки є природнім антиоксидантом.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Локшина з песто, сиром і помідорами


Інгредієнти:


  1. Локшина рисова — 250 г

  2. Кокосова олія — 2 ст. л.

  3. Соус песто — 4 ст. л.

  4. Помідори чері — 6 шт.

  5. Тертий пармезан — 2ст. л.

  6. Кедрові горіхи — 2 ст. л.



Приготування:

1. Відваріть локшину за інструкцією на упаковці.
2. Додайте олію, соус песто і розрізані навпіл помідори черрі.
3. Посипте тертим пармезаном і кедровими горіхами, відразу ж подавате до столу. За бажанням прикрасьте листочками свіжого базиліку.


Чудово підходить для будь якого прийому їжі. Але в обмеженій кількості у вечірній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30C° і відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання разом з іншими продуктами, що мають специфічний запах.