Локшина рисова з червоною сочевицею
Локшина рисова з червоною сочевицею

Локшина рисова з червоною сочевицею


65 грн 300 г
300 г Є в наявності
- +
рисове борошно, борошно червоної сочевиці, вода питна / Україна
на 100 г: білки — 10,5 г, жири — 3,3 г, вуглеводи — 82 г. Калорійність — 330 ккал.
12 місяців

Чим особлива рисова локшина з червоною сочевицею?

  • У складі лише рисове борошно, борошно червоної сочевиці та вода. Жодних штучних барвників чи консервантів.
  • Не містить глютену та лактози.
  • Містить у великій кількості вітаміни групи В, які необхідні для обміну речовин та нормальної роботи нервової системи.
  • Рисова локшина багата на розчинну і нерозчинну види клітковини. Вона стимулює травлення і виведення "поганого" холестерину з організму.
  • Містить селен, який попереджає запалення в організмі і підвищує імунітет.

Як готувати рисову локшину з червоною чечевицею?

  • Ділимось нашим способом приготування ❤️
    Покладіть локшину в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г продукту на 1 л води. Перемішайте і варіть на повільному вогні до готовності 6-8 хвилин. Рекомендуємо додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою.
  • З рисової локшини можна готувати супи, салати та гарніри.
  • Поєднуйте з овочами, грибами, соєвими продуктами та соусами.
  • Радимо обов'язково скуштувати з нашим італійським соусом. Смакота:)

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Рисова локшина - корисний та смачний продукт для дорослих та дітей!
  • Має приємний ніжний смак.
  • Рисова локшина з червоною сочевицею багата вітамінами групи В, калієм, селеном, залізом, фосфором та цинком.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30C° і відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання разом з іншими продуктами, що мають специфічний запах.