

Локшина рисова з червоною сочевицею
65 грн 300 г
300 г
Очікується
рисове борошно, борошно червоної сочевиці, вода питна / Україна
на 100 г: білки — 10,5 г, жири — 3,3 г, вуглеводи — 82 г. Калорійність — 330 ккал.
12 місяців
Чим особлива РИСОВА ЛОКШИНА З ЧЕРВОНОЮ СОЧЕВИЦЕЮ?
- Рисова локшина з червоною сочевицею - корисний і натуральний продукт.
- Це ідеальний варіант для веганів, оскільки не містить лактози, казеїну, яєць.
- Локшина складається всього лиш з трьох інгредієнтів та приносить тільки користь організму.
- Зроблена з рисового борошна, що містить багато клітковини. А завдяки абсолютній відсутності глютену робить локшину чудовим дієтичним продуктом.
- Включення в раціон виробів з рисового борошна, в тому числі локшини, збагачує організм необхідними вітамінами та мікроелементами, позитивно впливає на нервову систему та нормалізовує обмін речовин.
Як готувати та вживати РИСОВУ ЛОКШИНУ?
- Спосіб приготування: засипте локшину в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г продукту на 1 л води. Перемішайте, варіть на повільному вогні до готовності 6-8 хвилин. Рекомендується додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою.
- Така локшина - прекрасний варіант обіду або вечері.
- Чудово поєднується з овочами, соусами, грибами та соєвими виробами.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30C° і відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання разом з іншими продуктами, що мають специфічний запах.