Локшина гречана
7 відгуків
300 г
Немає в наявності
Чим особлива локшина гречана?
- У складі лише гречане і рисове борошно та вода. Жодних штучних барвників чи консервантів.
- Не містить глютену та лактози.
- Після її вживання ви надовго збережете ситість та енергію. Все це завдяки високому вмісту повільних вуглеводів — 74 грами.
- Містить такі вітаміни та мікроелементи:
- В1, В2, В5, В6 — забезпечують організм енергією та беруть участь в окисно-відновних процесах;
- рутин — попереджає появу гіпертонії та атеросклерозу;
- холін — знижує кровяний тиск;
- фолієва кислота — необхідна для утворення еритроцитів. - Гречана локшина — цінне джерело клітковини, яка очищує шлунково-кишковий тракт і покращує травлення.
- В1, В2, В5, В6 — забезпечують організм енергією та беруть участь в окисно-відновних процесах;
- рутин — попереджає появу гіпертонії та атеросклерозу;
- холін — знижує кровяний тиск;
- фолієва кислота — необхідна для утворення еритроцитів.
Про глютен
Гречана локшина — безглютенова.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
Таку локшину можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Як готувати локшину гречану?
- Ділимось нашим способом приготування ❤️
Покладіть локшину в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г продукту на 1 л води. Перемішайте і варіть на повільному вогні до готовності 6-8 хвилин. Рекомендуємо додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою. - З гречаної локшини можна готувати супи, салати та гарніри.
- Поєднуйте з овочами, грибами, соєвими продуктами та соусами.
- Радимо обов'язково скуштувати з нашим італійським соусом. Смакота:)
Покладіть локшину в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г продукту на 1 л води. Перемішайте і варіть на повільному вогні до готовності 6-8 хвилин. Рекомендуємо додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Борошно гречане, борошно рисове, вода питна/ Україна
на 100 г: білки — 9,1 г, жири — 1,4 г, вуглеводи — 74,2 г. Калорійність — 329 ккал.
Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30C° і відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання разом з іншими продуктами, що мають специфічний запах.
12 місяців