Локшина гречана
Локшина гречана

Локшина гречана


60 грн/ 300 г
300 г Є в наявності

- +
Борошно гречане, борошно рисове, вода питна.
на 100 г: жири - 1,4 г., білки - 9,1 г., вуглеводи - 74,2 г. Калорійність: 329 ккал.
12 місяців


Чим особлива ЛОКШИНА ГРЕЧАНА?

  • Гречана локшина - смачний та корисний продукт для прихильників здорового харчування, а також людей, що страждають на целіакію (алергія на клейковину).
  • Виготовлена з міксу рисового та гречаного борошна, що робить локшину надзвичайно корисною, адже гречка - єдиний злак, що не піддається хімічній обробці під час вирощування.
  • Гречане борошно, а також вироби з нього, допомагають укріпити імунітет, сприяють хорошій роботі ШКТ, покращують стан крові та підвищують гемоглобін, запобігають передчасному старінню.
  • Локшина легко засвоюється та не сприяє збільшенню ваги.
  • НЕ містить глютен.
  • Локшина містить багато клітковини, тому їх добре включати в раціон дітей та людей похилого віку.

Як готувати та вживати ЛОКШИНУ ГРЕЧАНУ?

  • Спосіб приготування: макарони занурити в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г продукту на 1 л води. Перемішуючи, довести до кипіння і варити на повільному вогні до готовності. Час приготування - 6 хв. Готові макарони промити водою.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.


Детальніше
  • Гречана локшина багата на вітаміни РР, В1, В2; мінеральні речовини - магній, калій, натрій, кальцій, йод, фосфор, залізо; клітковину; фолієву кислоту і інші корисні компоненти.
  • Чи знаєте Ви, що глютен - це білок, який є сильним подразником органів травлення, який у більшості людей викликає алергічні реакції та веде до порушення обміну речовин?

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30C° і відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання разом з іншими продуктами, що мають специфічний запах.