Лапша Ширатакі у вузлах (0 ккал)
Лапша Ширатакі у вузлах (0 ккал)

Лапша Ширатакі у вузлах (0 ккал)


89 грн 200 г
200 г Є в наявності
- +
вода очищена 97%, борошно з коньяку 3%, кальцію гідроксид / Китай.
білки — 0,1 г, жири — 0 г, вуглеводи — 0,6 г, рослина клітковина — 2,2 г. Калорійність — 9,6 ккал.
на упаковці

Чим особлива ЛАПША ШИРАТАКІ?

  • Лапша ширатакі має нульову калорійність, що важливо для будь-якої дієти.
  • Її виготовляють з глюкоманного борошна (клітковина коренеплоду) та води. Суміш кип'ятять, а потім формують локшину різної форми.
  • Вона не містить глютену.
  • На смак ширатакі найбільш схожа до рисової.
  • Ширатакі у вузлах — це довгі спагеті, зв'язані вузликом, які не втрачають своєї форми при приготуванні. 

Як вживати ЛАПШУ ШИРАТАКІ?

  • Перед приготування промийте шираткі під струменем води. Потім варіть протягом 1-2 хв.
  • Лапша не має вираженого смаку та аромату, тому важливо поєднувати її різноманітними підливами, соусами тощо.
  • Вона чудово підійде для приготування суші.
  • Ширатакі може бути чудовою основою для будь-якого супу.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


У відкритій упаковці лапшу зберігайте в холодильнику до 3 днів.