Лапша рисова
Лапша рисова

Лапша рисова


110 грн 500 г
500 г Закінчується
- +
рисове борошно, вода, сіль / В'єтнам.
на 100 г: білки — 0,3 г, жири — 0,1 г, вуглеводи — 65 г. Калорійність — 289 ккал.
на упаковці


Чим особлива рисова лапша?

  • У складі лише рисове борошно, вода та сіль. Жодних штучних барвників та консервантів.
  • Має нейтральний смак та аромат, тому можете поєднувати зі всіма улюбленими спеціями.
  • Не містить глютену та лактози.
  • Надзвичайно ситна, завдяки високому вмісту повільних вуглеводів та крохмалю.
  • Містить вітаміни групи В, а саме ніацин, тіамін і рибофлавін. Вони укріплюють нервову систему та покращують сон.

Як готувати рисову лапшу?

  • Для приготування 4 порцій знадобиться 250 г лапші. Закип'ятіть воду, опустіть лапшу в окріп та варіть  5-7 хв. Все  обід подано:)
  • З рисової лапші можна готувати супи, салати та гарніри.
  • Поєднуйте з овочами, грибами, соєвими продуктами та соусами.
  • Радимо обов'язково скуштувати з нашим італійським соусом. Смакота:)
  • Легка у приготуванні: не розварюється, не злипається і завжди "в формі":)

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше
  • Рисова лапша — традиційний продукт східної кухні.
  • Вважається: «Чим довша нитка лапші, тим довше життя їдця».



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

РИСОВА ЛАПША З ОВОЧАМИ 


ІНГРЕДІЄНТИ


- рисова лапша: 300 г
-болгарський перець : 1 шт.;
-морква: 2 шт.;
-часник: 2 зубчики;
-імбир  : шматочок
-зелень за смаком
-соєвий соус : 2 ст. л. ;
-кунжутна олія : 2 ст. л.;
-рисовий оцет : 1ст. л. ;
-чилі - 1 шт.
-сік лайма;
-мед.

Соус:
  1. Дрібно наріжте перець чилі, зелену цибулю та зелень.
  2. Додайте дрібно натерту цедру лайма, невеличкий шматочок імбирю й декілька зубчиків часнику.
  3. Видавіть сік половини лайму, влийте своєвий соус, рисовий оцет, мед та кунжутну олію.
  4. Перемішайте суміш. 


Лапша:
  1. Овочі, порізані товстою соломкою, обсмажте на розігрітій сковороді.
  2. Запарте рисову лапшу.
  3. Готову локшину викладіть на пательню до суміші з овочами. Перемішайте.
  4. Викладіть локшину в глибокі тарілки.
  5. Прикрашати таку локшину можна на свій смак: кунжутом чи зеленню. 

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30C° і відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання разом з іншими продуктами, що мають специфічний запах.