


Лапша рисова
5 відгуків
110 грн 500 г
500 г
Немає в наявності
рисове борошно, вода, сіль / В'єтнам.
на 100 г: білки — 0,3 г, жири — 0,1 г, вуглеводи — 65 г. Калорійність — 289 ккал.
на упаковці
Чим особлива рисова лапша?
- У складі лише рисове борошно, вода та сіль. Жодних штучних барвників та консервантів.
- Має нейтральний смак та аромат, тому можете поєднувати зі всіма улюбленими спеціями.
- Не містить глютену та лактози.
- Надзвичайно ситна, завдяки високому вмісту повільних вуглеводів та крохмалю.
- Містить вітаміни групи В, а саме ніацин, тіамін і рибофлавін. Вони укріплюють нервову систему та покращують сон.
Про глютен
Рисова лапша — безглютенова.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
Таку лапшу можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Як готувати рисову лапшу?
- Для приготування 4 порцій знадобиться 250 г лапші. Закип'ятіть воду, опустіть лапшу в окріп та варіть 5-7 хв. Все — обід подано:)
- З рисової лапші можна готувати супи, салати та гарніри.
- Поєднуйте з овочами, грибами, соєвими продуктами та соусами.
- Радимо обов'язково скуштувати з нашим італійським соусом. Смакота:)
- Легка у приготуванні: не розварюється, не злипається і завжди "в формі":)
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
РИСОВА ЛАПША З ОВОЧАМИ
ІНГРЕДІЄНТИ
- рисова лапша: 300 г
-болгарський перець : 1 шт.;
-морква: 2 шт.;
-часник: 2 зубчики;
-імбир : шматочок
-зелень за смаком
-соєвий соус : 2 ст. л. ;
-кунжутна олія : 2 ст. л.;
-рисовий оцет : 1ст. л. ;
-чилі - 1 шт.
-сік лайма;
-мед.
Соус:
- Дрібно наріжте перець чилі, зелену цибулю та зелень.
- Додайте дрібно натерту цедру лайма, невеличкий шматочок імбирю й декілька зубчиків часнику.
- Видавіть сік половини лайму, влийте своєвий соус, рисовий оцет, мед та кунжутну олію.
- Перемішайте суміш.
Лапша:- Овочі, порізані товстою соломкою, обсмажте на розігрітій сковороді.
- Запарте рисову лапшу.
- Готову локшину викладіть на пательню до суміші з овочами. Перемішайте.
- Викладіть локшину в глибокі тарілки.
- Прикрашати таку локшину можна на свій смак: кунжутом чи зеленню.
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30C° і відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання разом з іншими продуктами, що мають специфічний запах.