Лапша рисова
Лапша рисова

Лапша рисова


110 грн 500 г
500 г Є в наявності
- +
рисове борошно, вода, сіль / В'єтнам.
на 100 г: білки — 0,3 г, жири — 0,1 г, вуглеводи — 65 г. Калорійність — 289 ккал.
на упаковці

Чим особлива РИСОВА ЛАПША?

  • Це унікальний продукт, який складається усього лише з тьох інгредієнтів та приносить тільки користь організму.
  • Добре поглинає у себе спеції.
  • Не містить глютену. 
  • Має майже нейтральний смак та аромат.

Як вживати РИСОВУ ЛАПШУ?

  • З використанням рисової лапші можна готувати супи, салати, гарніри.
  • Чудово поєднується  рисова лапша із овочами, соусами, грибами та соєвими виробами. 
  • Легка у приготуванні: не розварюється, не злипається і завжди тримає форму, якщо рисову лапшу правильно приготувати.
  • На приготування 4 порцій знадобиться 250 г лапші. Закип'ятіть воду, опустіть лапшу в окріп та варіть  5-7 хв. Все! Лапша готова!

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше
  • Рисова лапша — традиційний продукт східної кухні.
  • Вважається: «Чим довша нитка лапші, тим довше життя їдця».



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

РИСОВА ЛАПША З ОВОЧАМИ 


ІНГРЕДІЄНТИ


- рисова лапша: 300 г
-болгарський перець : 1 шт.;
-морква: 2 шт.;
-часник: 2 зубчики;
-імбир  : шматочок
-зелень за смаком
-соєвий соус : 2 ст. л. ;
-кунжутна олія : 2 ст. л.;
-рисовий оцет : 1ст. л. ;
-чилі - 1 шт.
-сік лайма;
-мед.

Соус:
  1. Дрібно наріжте перець чилі, зелену цибулю та зелень.
  2. Додайте дрібно натерту цедру лайма, невеличкий шматочок імбирю й декілька зубчиків часнику.
  3. Видавіть сік половини лайму, влийте своєвий соус, рисовий оцет, мед та кунжутну олію.
  4. Перемішайте суміш. 


Лапша:
  1. Овочі, порізані товстою соломкою, обсмажте на розігрітій сковороді.
  2. Запарте рисову лапшу.
  3. Готову локшину викладіть на пательню до суміші з овочами. Перемішайте.
  4. Викладіть локшину в глибокі тарілки.
  5. Прикрашати таку локшину можна на свій смак: кунжутом чи зеленню. 

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30C° і відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання разом з іншими продуктами, що мають специфічний запах.