Новинка: каніхуа
Опубліковано: 16.02.2018, Оновлено: 13.11.2019
Яку цікаву назву має наша новинка, правда ж?Хтось із вас її дуже очікував, а для тих, хто не знайомий з цією екзотикою ми розповімо про каніхуа.
Каніхуа - це унікальний суперфуд і близький "родич" кіноа.
Відмінність між ними в тому, що каніхуа не містить сапоніни, які надають крупі гіркості, також містить в 1,5 більше корисних речовин.
Швидко готується, чудово підходить для гарніру і має приємний горіховий смак.
- Каніхуа є цінним джерелом кальцію, фосфору, заліза (до 59% від добової потреби), цинку, вітамінів В1, Е і фолієвої кислоти (до 123% від добової потреби) .
- Ідеально підходить для людей, які дотримуються здорового способу життя;
- Використовується в дієтичному харчуванні;
- Має низький глікемічний індекс;
- Легко засвоюється організмом;
- Має високий рівень лізину;
- Надовго заряджає енергією;
- Багата антиоксидантами.
_____________________________________
- Може використовуватись для приготування десертів, або бути складником салатів;
- Якщо подрібните каніхуа в кавомолці - отримаєте безглютенове борошно.