Маффіни -
маленькі, солодкі кексики. Цей особливий вид десертів став
популярним лише в середині ХХ століття у США, але традиційні американські
маффіни важко віднести до категорії здорового харчування. Проте це не біда,
коли хочеться порадувати себе чимось солоденьким. Необхідно лише виключити
цукор і замінити інгредієнти на повноцінніші та корисні.
Соковита
шоколадна начинка надає маффінам ексклюзивного смаку.
Склад продукту:
Борошно цільнозернове, свіжоприготоване
мигдальне молоко, фініки, олія соняшникова (сиродавлена холодного віджиму),
бананове пюре, кероб, ваніль, сода харчова, оцет натуральний.
Вага: 50г/шт.
Рекомендований
термін придатності: 3-5
днів
Корисні складники:
- замість цукру використовуються фініки.
Для чого цукор, якщо природа створила фініки? У зв'язку з цим продукт немає
приторного солодкого смаку. Чудово підходить для людей з діабетом, оскільки
цукри у фініках засвоюються без участі інсуліну;
- не містить продуктів тваринного походження. У виготовленні не
використовується коров'яче молоко, яйця та вершкове масло. Такі десерти не лише
нічим не поступаються, але й є кориснішими;
- для виготовлення маффінів використовується мигдальне молочко, соняшникова
сиродавлена олія та харчова сода;
- використовується лише цільнозернове борошно грубого помолу. Таке борошно
краще засвоюється і не шлакує організм за рахунок високого вмісту клітковини.
Цільнозернове борошно багатше на вітамінний склад;
- не використовується какао. Є корисніший і смачніший порошок бобів ріжкового
дерева - кероб;
- не містить ароматизаторів та інших добавок. Просто в них немає потреби;
- це ручна робота, заряджена позитивом.
Таким
чином, Ви маєте можливість замовити цей шматочок задоволення, виготовлений в
домашніх умовах...
Запрошуємо скуштувати!