Олія з насіння розторопші
11 відгуків
100 мл250 мл
Під замовлення (1 доба)
Чим особлива олія з насіння розторопші?
- Олія розторопші — це сиродавлена олія, хороший натуральний засіб для очищення організму.
- Розторопша допомагає виводити шкідливий холестерин, очищувати печінку, перешкоджає всмоктуванню отруйних і токсичних речовин у кров, бо містить важливі компоненти — силібінін та силімарин.
- Силібінін відновлює пошкоджені тканини, тому олія є чудовим додатковим засобом при виразці шлунку, гастриті та інших захворюваннях шлунково-кишкового тракту та печінки.
- Силімарин збільшує вироблення жовчі, яка розщеплює жири і переводить надлишок холестерину у жовчні кислоти — цей процес надзвичайно важливий для здоров'я наших судин.
- Олія з насіння розторопші містить токоферол (вітамін Е) , який має протипухлинну та омолоджуючу дію, а також Омега- 3 та Омега-6 жирні кислоти.
Як використовувати олію з насіння розторопші?
- Спробуйте додати олію в салати, каші, супи та соуси.
- Не придатна для смаження! Під впливом високих температур вона втрачає свої корисні властивості.
- Сприяє швидкому загоєнню ран, опіків, екзем. Просто прикладайте до ураженої частини тіла, серветку змочену в олії розторопші.
- Олія розторопші не дає “печіння” та її можна наносити навіть на пошкоджену опіками дитячу шкіру.
Чого не варто?
- Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості.
- Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем при вживанні олії розторопші під час вагітності, дітям до 3-ох років та при загостренні хронічних захворювань.
Олія з насіння розторопші / Україна.
на 100 г: білки — 0 г, жири — 99,5 г, вуглеводи — 0 г. Калорійність — 899,5 Ккал.
Зберігати при температурі +3 +5°С (в холодильнику) та захищеному від світла місці в герметичній тарі.
6 місяців
Червона насолода
Інгредієнти:
Буряк — 2 шт;
Мандарин дольками — 50-60 г;
Олія соняшникова — 1 ст.л.;
Олія розторопші — ½ ст.л.;
Винний оцет — 2 ст.л.;
Листя м’яти — 1 гілка;
Сік лимона — 2 ст.л.
Приготування:
1. Очистіть буряк від шкірки і натріть соломкою за допомогою терти для моркви по-корейськи, або за допомогою спіральної шинковки.
2. У окремій мисці ретельно змішайте олії, сік лимону та оцет.
3. Заправте буряк соусом та дайте настоятись 15 хв.
4. Подавайте салат прикрашаючи дольками мандаринів та листям м’яти.
Смачного!
Чудово підходить для будь-якого прийому їжі. Очищає та оздоровлює печінку.