Шрот чорного кунжуту
Шрот чорного кунжуту

Шрот чорного кунжуту


41 грн/ 250 г
250 г Є в наявності

- +
Чорний кунжут / Україна (власного виробництва).
на 100г: білки - 35,3 г, жири - 15,1 г, вуглеводи - 12,2 г. Калорійність - 323 Ккал.
6 місяців

Що таке ШРОТ ЧОРНОГО КУНЖУТУ, та чим він особливий?

  • Шрот (клітковина, макуха) - це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування;
  • Шрот чорного кунжуту - ідеальне джерело кальцію;
  • Вживання шроту чорного кунжуту допоможе покращити зір та зміцнити нервову систему;
  • Всі вітаміни у шроті збережені завдяки нетермічній обробці.

Як вживати ШРОТ ЧОРНОГО КУНЖУТУ?

  • Шрот - ідеальний харчовий додаток. Спробуйте додавати шроти в салати, каші, фруктові смузі, соки або просто візьміть столову ложку будь-якого шроту, налийте туди трішки олії та з'їжте. Ви будете здивовані, наскільки це смачно;
  • Кунжутний шрот має широке застосування в кулінарії: додавайте його до млинців, запіканок, хліба, тощо;
  • Також він застосовується як глистогінний засіб.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Обережно вживайте шрот при виразці та захворюваннях нирок (перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем).

Детальніше

  • Шрот - це універсальний продукт при сучасному способі харчування, коли використовуються продукти з низьким вмістом клітковини;
  • Кунжутний шрот - чудова профілактика остеопорозу, переломів;
  • Прекрасний харчовий додаток до дитячого харчування - зміцнить кістки та підвищить імунітет;
  • Кунжутний шрот - чудова “мітла” для шлунку - виводить шлаки та токсини, сприяє травленню;
  • Шрот кунжуту допоможе пришвидшити метаболізм та схуднути без шкоди для здоров'я.



Дієтичний продукт. Підходить для дітей, вагітних жінок, спортсменів, людей з надлишковою вагою, активною розумовою діяльністю, алергетиків, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.




УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Салат з нуту та моркви

Інгредієнти:


  1. Відварений або пророщений нут — 3 склянки;

  2. Морква натерта соломкою— 5-6 шт (середнього розміру);

  3. Стебло селери нарізане — 2 шт;

  4. Цибуля зелена — 4 шт;

  5. Кріп — ½ пучка;

  6. Насіння гарбуза чищене — ½ склянки;

  7. Олія сиродавлена за смаком (Наприклад гірчична, кунжутна, оливкова) — ⅓ склянки;

  8. Шрот чорного кмину — 2-3 ч.л.;

  9. Оцет яблучний (або лимонний сік) — 2-3 ст.л.;

  10. Мед — 2 ч.л.;

  11. Асафетида — ½ ч.л.;

  12. Перець та сіль за смаком.

Приготування:


1. Рекомендуємо попередньо замочити насіння гарбуза на 6-8 годин (на ніч) у питній воді.
2. Змішайте в мисці нут, натерту моркву.
3. Наріжте дрібно селеру, цибулю та кріп.
4. Приготуйте заправку: п
оєднайте у мисці рослинну олію, 2 столові ложки оцту (або соку), мед, шрот чорного кмину асафетиду, сіль та перець.
5. Заправте салат, додайте насіння гарбуза та вимішайте салат.
6. Дайте настоятись 30 хв. для маринування.
Смачного!
Найкраще вживати в обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.