Шрот чорного кмину
Шрот чорного кмину

Шрот чорного кмину


42 грн/ 250 г
250 г Є в наявності

- +
Чорний кмин / Україна (власного виробництва).
на 100г: білки - 17,81 г, жири - 14,27 г, вуглеводи - 11,74 г. Калорійність - 290 Ккал.
6 місяців

Що таке ШРОТ ЧОРНОГО КМИНУ, та чим він особливий?

  • Шрот (клітковина, макуха) - це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування;
  • Шрот чорного кмину має антисептичну, болезаспокійливу, жовчогінну та антипаразитарну дії;
  • Шрот чорного кмину - ефективний засіб для схуднення та виведення шлаків і солі з організму;
  • Всі вітаміни у шроті збережені завдяки нетермічній обробці.

Як вживати ШРОТ ЧОРНОГО КМИНУ?

  • Шрот чорного кмину має досить специфічний смак, проте Ви можете його додавати до каш, салатів, млинців та в кисломолочні напої;
  • Вживайте шрот чорного кмину по 1 ст. л. двічі на день, запиваючи великою кількістю води або приймайте його із соком, кефіром чи йогуртом;
  • Зі шроту чорного кмину готують настоянки, які вживають при застудах, захворюваннях підшлункової залози.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не можна вживати шрот чорного кмину вагітним та людям із пересадженими органами, оскільки він може спровокувати відторгнення;
  • Обережно вживайте шрот при виразці та захворюваннях нирок (перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем).

Детальніше

  • Шрот чорного кмину є ідеальним для профілактики ракових пухлин;
  • Шрот чорного кмину допоможе при запорах, важкому сечовипусканні, болях в нирках, епілепсії;
  • Вживання шроту допоможе вилікувати ожиріння, пришвидшити метаболізм та сприятиме правильному схудненню;
  • Шрот чорного кмину рекомендовано вживати при бронхіальній астмі, алергії та дерматиті;
  • Він допоможе позбутися безсоння та порушень пам’яті;
  • Також шрот чорного кмину сприятиме зміцненню імунітету;
  • Регулярне вживання шроту чорного кмину покращує травлення, знижує рівень шкідливого холестерину та лікує печінку.



Дієтичний продукт. Підходить для спортсменів, людей з надлишковою вагою, активною розумовою діяльністю, алергетиків, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.




УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Кунжутні паляниці

Інгредієнти:


  1. Шрот кунжуту — 200 г;

  2. Картопляне пюре — 100 г;

  3. Шрот чорного кмину — 3 ч.л.;

  4. Перець чилі свіжий — 1 стручок (або ¼ ч.л. меленого)

  5. Тмин — 1 ч.л.;

  6. Кінза або петрушка свіжа — 5 г;

  7. Олія для смаження — 3 ч.л.

  8. Сіль — за смаком.

Приготування:


1. Кунжутний шрот насипте в миску.

2. Додайте картопляне пюре.

3. Поріжте дрібно перець чілі (якщо використовуєте свіжий).

4. Додайте тмин, нарізані листя кінзи і сіль.

5. Все добре змішайте і, додаючи трохи води, замішайте еластичне тісто.

6. Сформуйте з тіста маленькі кульки (приблизно 3 шт.).

7. Змастіть робочу поверхню олією, також помастіть скалку.

8. Розкатайте кожну кульку.  

9. Паляниці смажте на добре розігрітій сковорідці протягом 2-3 хвилин.

10. Змажте олією та переверніть на іншу сторону і смажте ще стільки ж часу.

11. Подавайте гарячими.
Смачного!


Найкраще вживати у обідній час та після тренувань.


Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.