Шрот розторопші
Шрот розторопші

Шрот розторопші


21 грн/ 250 г
250 г Є в наявності

- +
Розторопша / Україна (власного виробництва).
на 100г: білки - 12 г, жири - 7 г, вуглеводи - 15 г. Калорійність - 212 Ккал.
6 місяців

Що таке ШРОТ РОЗТОРОПШІ, та чим він особливий?

  • Шрот (клітковина, макуха) - це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування;
  • Шрот розторопші - порятунок для печінки;
  • Цей шрот допоможе пришвидшити метаболізм та схуднути без шкоди для здоров'я;
  • Всі вітаміни у шроті збережені завдяки нетермічній обробці.

Як вживати ШРОТ РОЗТОРОПШІ?

  • Шрот - ідеальний харчовий додаток. Спробуйте додавати його в салати, каші, фруктові смузі, соки. Ви будете здивовані, наскільки це смачно;
  • Також Ви можете додавати його до млинців, запіканок, хліба, тощо;
  • Рекомендації щодо споживання: дорослим 1 ст.л. шроту розвести у невеликій кількості води, соку чи кефіру та приймати 3 рази на добу за 30 хвилин до споживання їжі.
  • Радимо починати з 1 разу на добу, щоб подивитися, як реагуватиме організм. Також радимо проконсультуватись з лікарем!
  • Рекомендований термін споживання: 3-4 тижні, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем. 

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не рекомендується вживати шрот розторопші вагітним, дітям до 12 років;
  • Обережно вживайте шрот при виразці та захворюваннях нирок (перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем);
  • В розторопші міститься близько 400 активних речовин. Як вони можуть повпливати на плід досі не відомо. Тому під час вагітності лікування препаратами з розторопшею допускається тільки за призначенням лікаря. Фахівець може розрахувати оптимальне дозування, призначити схему лікування і встановити допустимі строки прийому. Самостійно вагітним не варто вживати розторопшу.

Детальніше

  • Шрот - це універсальний продукт при сучасному способі харчування, коли використовуються продукти з низьким вмістом клітковини;
  • Шрот розторопші допоможе знизити рівень цукру в крові, очистити кров та вилікувати варикоз;
  • Рекомендується вживати шрот розторопші під час боротьби з курінням, алкоголізмом та наркозалежністю;
  • Розторопша допоможе повернути здоров'я навіть дуже пошкодженій печінці;
  • Крім того шрот допомагає лікувати хвороби серця, шлунку та проблеми зайвої ваги;
  • А ще шрот розторопші активізовує кишечник та допомагає позбутись від запорів.



Дієтичний продукт. Підходить для спортсменів, людей з надлишковою вагою, активною розумовою діяльністю, алергетиків, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.




УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Салат з чорними бобами

Інгредієнти:


  1. Чорна квасоля відварена — 4 склянки;

  2. Кукурудза консервована (або заморожена) — 1 склянка;

  3. Перець солодкий помаранчевий — 1 шт;

  4. Помідори чері — 5-8 шт;

  5. Цибуля червона — 1 шт;

  6. Авокадо — 1 шт (не обов’язково);

  7. Кінза або петрушка — ½ пучка;

  8. Перець чілі свіжий — 1 стручок (або ½ ч.л. меленого);

  9. Сік лимону — 2 ст.л.;

  10. Шрот розторопші — 1 ст.л.;

  11. Олія оливкова — ¼ склянки;

  12. Виноградний оцет — 2 ст.л.;

  13. Кмин мелений — ½ ч.л.;

  14. Сіль — за смаком.

Приготування:


1. Наріжте помідори, перець та авокадо (якщо використовуєте) на довільні кусочки.
2. Цибулю, зелень та перець чілі наріжте дрібно.
3. В мисці змішайте всі інгредієнти.
4. Зробіть заправку: змішайте сік лимона, олію, оцет, шрот, кмин та сіль.
5. Заправте салат та дайте настоятись від 30 хв до години часу.
6. Подавайте охолодженим.
Смачного!
Найкраще вживати в обідній час.
Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.