Шрот льняний
Шрот льнянийШрот льнянийШрот льняний

Шрот льняний


14 грн/ 250 г
250 г
+ -
Є в наявності
Льон / Україна (власного виробництва).
на 100г: білки - 16 г, жири - 4 г, вуглеводи - 18 г. Калорійність - 197 Ккал.
6 місяців

  • Шрот - це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування;
  • Шрот льону - джерело необхідних омега-жирів: Омега-3 та Омега-6;
  • Завдяки нетермічній обробці всі корисні властивості культури зберігаються;
  • Шрот - ідеальний харчовий додаток. Спробуйте додавати шроти в салати, каші, фруктові смузі, соки або просто візьміть столову ложку будь-якого шроту, налийте туди трішки олії та з'їжте. Ви будете здивовані, наскільки це смачно;
  • Шрот льону допоможе пришвидшити метаболізм та схуднути без шкоди для здоров'я;

___________________


- Шрот льону - продукт №1 для людей, які страждають на діабет 1-го і 2-го типу;


- Шрот льону допоможе при гастриті та виразці шлунку;


- Лляний шрот містить фітоестрогени, які позитивно впливають на жіночий організм;


- Шрот льону - чудова “мітла” для кишечника - виводить шлаки та токсини, сприяє травленню; 


- Шрот льону активно використовується для приготування косметичних засобів: масок, скрабів тощо;


- Додавайте лляний шрот до млинців, запіканок. Завдяки клейковині лляний шрот може використовуватись у випічці як замінник яєць;


- Зберігайте шрот в сухому прохолодному місці в щільно закритому посуді;

- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Дієтичний продукт. Підходить для дітей, вагітних жінок, спортсменів, людей з надлишковою вагою, активною розумовою діяльністю, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.



Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.

Бананові панкейки без яєць

Інгредієнти:


  1. Борошно пшеничне цільнозернове — 1 склянки;

  2. Вода питна — 1-1 ½ склянка;

  3. Банан — 2 шт;

  4. Арахісова паста — 2 ч.л.;

  5. Шрот льону — 2 ст.л.;

  6. Сода харчова — 1 ч.л.

Приготування:


Якщо шрот крупний, то змеліть його у кавомолці до порошку. Залийте шрот льону теплою водою і дайте настоятись 15-20 хв. Додайте до цього борошно, пюре банану, арахісову пасту та соду і розмішайте до однорідності. Дайте настоятись 5-10 хв. Випікайте на нагрітій сковорідці з обох боків до золотистого кольору. Подавайте з сиропом, йогуртом, джемом та свіжими фруктами.
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня та після тренувань.

Написати відгук
Відгуки про товар (17)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.