Шрот з насіння хемп
Шрот з насіння хемпШрот з насіння хемп

Шрот з насіння хемп


20 грн/ 250 г
250 г
+ -
Є в наявності
Конопля / Україна (власного виробництва)
на 100г: білки - 30 г, жири - 7,9 г, вуглеводи - 24,7 г. Калорійність - 290 кКал.
6 місяців

  • Шрот (клітковина, макуха) - це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування;
  • Шрот - це універсаньний продукт при сучасному способі харчування, коли використовуються продукти з низьким вмістом клітковини.
  • Шрот коноплі - ефективний спосіб для схуднення та виведення шлаків і солі з організму;
  • Всі вітаміни у шроті збережені завдяки нетермічній обробці;
  • Шрот можна додавати в каші, салати, млинці, випічку та вживати з  кисломолочними напоями чи соками;
  • Шрот коноплі має приємний хрусткий смак;
  • Шрот коноплі допоможе позбутися анемії та зміцнити нервову систему;
___________________________________________________________________


- Шрот коноплі - унікальне джерело протеїнів та природного каротину;


- Конопляний шрот допоможе покращити роботу нирок, печінки та сечового міхура;


- Шрот коноплі не містить психоактивних компонентів;


- Шрот коноплі дозволяє підтримувати нормальний рівень холестерину і глюкози в крові;


- Шрот коноплі необхідний при інтоксикації організму, імунодефіциті, хронічному гастриті, запорах, панкреатиті, дисбактеріозі;


- Конопляний шрот допомагає при фібріомі та ендометріозі;


- Рекомендується вживати конопляний шрот для профілактики злоякісних пухлин у кишківнику;


- Дорослим варто вживати 1-2 ст.л. конопляного шроту двічі на день, додаючи його в напої або запиваючи великою кількістю води (за 15-20 хв. до їжі);


- Щоденне вживання шроту наситить організм незамінним комплексом вітамінів, зміцнить імунітет та допоможе очистити організм;


- Зберігайте шрот в сухому прохолодному місці в щільно закритому посуді;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

___________________________________________________________________


Дієтичний продукт. Підходить для дітей, вагітних жінок, спортсменів, людей з надлишковою вагою, активною розумовою діяльністю, алергіків, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.


Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.




Більше про шрот коноплі: http://goo.gl/qPSDbW

Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.

Овочеве безглютенове печиво

Інгредієнти:


  1. Цвітна капуста — 100 г;

  2. Морква — 100 г;

  3. Цибуля ріпчаста (або зелена) — 50 г;

  4. Борошно рисове — ¾ склянки;

  5. Шрот насіння хемп — 2 ст.л.;

  6. Вода — ½ склянки;

  7. Олія кокосова (оливкова) — 2 ст.л.;

  8. Майоран — 2 ч.л.;

  9. Асафетида — ¼ ч.л.;

  10. Сіль та перець — за смаком.

Приготування:


Помийте та очистіть овочі. Наріжте крупно і покладіть у чашу блендера. Подрібніть все до стану дрібної крихти. Нагрійте сковорідку з олією та потушкуйте овочі протягом 5 хв.
Нагрійте духовку до 200 град. Змішайте у мисці борошно, шрот та прянощі, викладіть готові овочі, вимішайте все. Поступово доливайте воду та вимішайте тісто. Якщо тісто вийде сухуватим, тоді додайте ще трохи води.
Сформуйте невелике за розміром печиво на поверхні дня випікання. Готуйте в духовці при 180 град. 25-30 хв. в режимі конвекції. Дайте печиву застигнути, але подавайтеще злегка теплим з улюбленими соусами.
Смачного!
Вживайте у будь-який час протягом дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.