Шрот грецького горіха
Шрот грецького горіха

Шрот грецького горіха


23 грн/ 250 г
250 г Є в наявності

- +
Грецький горіх / Україна.
на 100г: білки - 50,1 г, жири - 1,8 г, вуглеводи - 35,5 г. Калорійність - 333 Ккал.
6 місяців

Що таке ШРОТ ГРЕЦЬКОГО ГОРІХА, та чим він особливий?

  • Шрот (клітковина, макуха) - це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування;
  • Це ефективний засіб для схуднення та виведення шлаків і солей з організму;
  • Шрот грецького горіха допоможе зміцнити імунітет. Ідеально підходить вегетаріанцям;
  • Всі вітаміни у шроті збережені завдяки нетермічній обробці.

Як вживати ШРОТ ГРЕЦЬКОГО ГОРІХА?

  • Шрот грецького горіха має гіркий смак, але він чудово поєднується з кашами, салатами, млинцями, випічкою та з  кисломолочними напоями, даючи стравам горіховий присмак;
  • Цей шрот - чудовий варіант для тих, хто бажає наростити м’язову масу природним шляхом. Просто вживайте по 1 ст. л. шроту тричі на день. Найкраще розбавляти його молоком чи соком;
  • У профілактичних та лікувальних цілях вживайте 1-2 ст. л. шроту грецького горіха в день, запиваючи його великою кількістю води.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Обережно вживайте шрот при виразці та захворюваннях нирок (перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем).

Детальніше

  • Шрот - це універсальний продукт при сучасному способі харчування, коли використовуються продукти з низьким вмістом клітковини;
  • Шрот грецького горіха містить кальцій, магній, фосфор, велику кількість вітаміну С, А, В, Е, які чудово засвоюються організмом;
  • Він допоможе нормалізувати рівень холестерину в крові, діяльність нервової системи та зміцнити стінки судин;
  • Шрот грецького горіха містить велику кількість лецитину, який необхідний для відновлення пошкоджених клітин, печінки та захисту тканин спинного та головного мозку;
  • Цей шрот рекомендується вживати вагітним для усунення симптомів токсикозу;
  • Шрот позитивно впливає на природну красу волосся та шкіри;
  • А ще шрот грецького горіха покращить роботу серця та розумову діяльність;
  • Попри цінність грецьких горіхів, вони протипоказані при захворюваннях кишково-шлункового тракту, натомість шрот таких протипоказань немає, оскільки не подразнює шлунок.



Дієтичний продукт. Підходить для дітей, вагітних жінок, спортсменів, людей з надлишковою вагою, активною розумовою діяльністю, алергетиків, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.




УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Гречані млинці з грибами


Інгредієнти:


  1. Борошно зеленої гречки — 1 склянка;

  2. Борошно пшеничне цільнозернове — 1 склянка;

  3. Шрот грецького горіху — 2 ст.л.;

  4. Вода питна — 500 мл;

  5. Олія оливкова (кокосова) — 2 ст.л.;

  6. Сода харчова — 1 ч.л.;

  7. Цибуля ріпчаста — 1 шт;

  8. Печериці — 300 г;

  9. Сіль морська (порошок ламінарії)— ½ ч.л.;

  10. Зіра — 1 ч.л. (не обов’язково);

  11. Перець чилі — ½ ч.л.

Приготування:


1. Замішати тісто. Для цього з'єднати борошно, шрот, соду, сіль, прянощі та воду.
2. Вимішати до однорідності та залишити на 15-20 хв.
3. Нарізати дрібно цибулю та печериці і обсмажити на олії до золотистого кольору цибулі.
4. Додати суміш до тіста, перемішати і випікати на сковорідці з обох боків.
Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.