Шрот грецького горіха
Шрот грецького горіха

Шрот грецького горіха


20 грн/ 250 г
250 г
+ -
Є в наявності
Грецький горіх / Україна
на 100г: білки - 50,1 г, жири - 1,8 г, вуглеводи - 35,5 г. Калорійність - 333 Ккал.
6 місяців

  • Шрот (клітковина, макуха) - це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування;
  • Шрот - це універсаньний продукт при сучасному способі харчування, коли використовуються продукти з низьким вмістом клітковини;
  • Шрот грецького горіха - ефективний спосіб для схуднення та виведення шлаків і солі з організму;
  • Всі вітаміни у шроті збережені завдяки нетермічній обробці;
  • Шрот грецького горіха має гіркий смак, але він чудово поєднується з кашами, салатами, млинцями, випічкою та з  кисломолочними напоями, даючи стравам горіховий присмак;
  • Шрот грецького горіха допоможе зміцнити імунітет. Ідеально підходить вегетаріанцям;
  • Шрот грецького горіха - чудовий варіант для тих, хто бажає наростити м’язову масу природним шляхом. Просто вживайте по 1 ст. л. шроту тричі на день. Найкраще розбавляти його молоком чи соком;
___________________________________________________________________


- Шрот грецького горіха містить кальцій, магній, фосфор, велику кількість вітаміну С , А, В, Е, які чудово засвоюються організмом;


- Шрот допоможе нормалізувати рівень холестерину в крові, діяльність нервової системи та зміцнити стінки судин;


- Шрот грецького горіха містить велику кількість лецитину, який необхідний для відновлення пошкоджених клітин, печінки та захисту тканин спинного та головного мозку;


- Попри цінність грецьких горіхів, вони протипоказані при захворюваннях кишково-шлункового тракту, натомість шрот таких протипоказань немає, оскільки не подразнює шлунок;


- Шрот грецького горіха рекомендується вживати вагітним для усунення симптомів токсикозу;


-Шрот позитивно впливає на природну красу волосся та шкіри;


- Шрот грецького горіха покращить роботу серця та розумову діяльність;


- Обережно вживайте шрот при виразці та захворюваннях нирок (перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем);


- У профілактичних та лікувальних цілях вживайте 1-2 ст. л. шроту грецького горіха в день, запиваючи його великою кількістю води.


- Зберігайте шрот в сухому прохолодному місці в щільно закритому посуді.


Дієтичний продукт. Підходить для дітей, вагітних жінок, спортсменів, людей з надлишковою вагою, активною розумовою діяльністю, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.


Більше про шрот грецького горіха: http://goo.gl/rUUzG0

Гречані млинці з грибами


Інгредієнти:


  1. Борошно зеленої гречки — 1 склянка;

  2. Борошно пшеничне цінозернове — 1 склянка;

  3. Шрот грецького горіху — 2 ст.л.;

  4. Вода питна — 500 мл;

  5. Олія оливкова (кокосова) — 2 ст.л.;

  6. Сода харчова — 1 ч.л.;

  7. Цибуля ріпчаста — 1 шт;

  8. Печериці — 300 г;

  9. Сіль морська (порошок ламінарії)— ½ ч.л.;

  10. Зіра — 1 ч.л. (не обов’язково);

  11. Перець чилі — ½ ч.л.

Приготування:


Замішуємо тісто. Для цього з’єднуємо борошно, шрот, соду, сіль, прянощі та воду. Вимішуємо до однорідності та залишаємо на 15-20 хв.
Нарізаємо дрібно цибулю та печериці і обсмажуємо на олії до золотистості цибулі. Додаємо суміш до тіста, перемішуємо і випікаємо на сковорідці з обох боків.
Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.