(068) 618-18-86  (073) 029-58-83   (066) 601-90-94  
Шрот гарбуза
Шрот гарбузаШрот гарбузаШрот гарбуза

Шрот гарбуза


23 грн/ 250 г
250 г Є в наявності

- +
Гарбузове насіння / Україна (власного виробництва).
на 100г: білки - 16 г, жири - 18 г, вуглеводи - 10 г. Калорійність - 320 Ккал.
6 місяців

Що таке ШРОТ ГАРБУЗА, та чим він особливий?

  • Шрот (клітковина, макуха) - це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування;
  • Шрот гарбуза допоможе пришвидшити метаболізм та схуднути без шкоди для здоров'я;
  • Також це ідеальний глистогінний засіб;
  • Всі вітаміни у шроті збережені завдяки нетермічній обробці.

Як використовувати ШРОТ ГАРБУЗА?

  • Шрот - ідеальний харчовий додаток. Спробуйте додавати його в салати, каші, фруктові смузі, соки або просто візьміть столову ложку будь-якого шроту, налийте туди трішки олії та з'їжте. Ви будете здивовані, наскільки це смачно;
  • Шрот гарбуза має широке застосування в кулінарії: додавайте його до млинців, запіканок, хліба тощо;
  • Також він широко використовується в дерматологічних та косметичних цілях - допомагає при захворюваннях шкіри, опіках, травмах. Використовується для приготування домашніх масок та скрабів.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Шрот - це універсальний продукт при сучасному способі харчування, коли використовуються продукти з низьким вмістом клітковини;
  • Шрот гарбуза сприяє збільшенню м'язової маси, тому є ідеальним харчовим додатком для спортсменів;
  • Вживання гарбузового шроту допоможе позбутися захворювань травної системи, жовчовивідних шляхів та розладів печінки;
  • Також гарбузовий шрот допомагає підвищити потенцію;
  • Він сприяє підвищенню працездатності, нормалізує нервову систему та загальний емоційний стан;
  • Гарбузовий шрот - чудова “мітла” для шлунку, виводить шлаки та токсини, сприяє травленню.



Дієтичний продукт. Підходить для дітей, вагітних жінок, спортсменів, людей з надлишковою вагою, активною розумовою діяльністю, алергетиків, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.




УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Салат з лисичками

Інгредієнти:


  1. Молодий шпинат — 200г;

  2. Дроблений грецький горіх — ⅓ склянки;

  3. Шрот гарбуза — 2 ст.л.;

  4. Гриби лисички (або шампіньйони) — 200 г;

  5. Помідори черрі — 6-8 шт;

  6. Олія для смаження — 1 ст.л.;

  7. Бальзамічний оцет — 1 ч.л.;

  8. Оливкова олія — 3 ст.л.;

  9. Сіль та перець за смаком.

Приготування:


1. Помити шпинат та обрізати хвостики від листя.
2. Помити гриби та розрізати їх на чотири частини.
3. Обсмажити гриби на олії до золотавої скоринки.
4. Розрізати помідори навпіл.
5. Горіхи можна просушити на сухій сковорідці (не обов’язково).
6. Приготувати заправку: з’єднати горіхи, шрот, олію та бальзамічний оцет.
7. Викласти листя шпинату на дно тарілки, потім гриби та помідори і зверху заправити соусом.
Смачного!
Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.