Солод житній ферментований
Солод житній ферментованийСолод житній ферментований

Солод житній ферментований


21 грн/ 400 г
400 г
+ -
Є в наявності
Солод житній ферментований; Україна
на 100г: білки 9.8г, жири, 1.2г, вуглеводи 66.4г. Калорійність: 316 кКал.
12 місяців

  • Солод житній ферментований - це натуральний продукт не містить добавок, вирощений і зібраний на полях України;
  • Солод житній сухий ферментований (червоний або томлений) виходить шляхом пророщування зерна жита, його ферментації (томління), сушки і помелу. Солод неферментований (світлий або нетомлений) виходить тим же шляхом, але без процесу ферментації.
  • Солод житній проводиться за сучасними технологіями шляхом пророщення, сушки і розмолу;
  • В процесі обробки солод набуває кольору світло - жовтий з сіруватим відтінком;
  • Смак солодкуватий, містить білки, розчинні вуглеводи, ферменти і мінеральні солі;

___________________

 

- Завдяки своєму складу житній солод сприяє розвитку і росту м'язової маси тіла, активізує білковий обмін, стимулює травну систему, виводить шлаки і токсини, має жовчогінну дію.

 

- Його рекомендують вживати людям при хворобах шлунково-кишкового тракту, але не в стадії загострення, схильності до утворення каменів в жовчному міхурі, анемії, діабеті, розладах нервової системи;


-
Регулює і відновлює життєво важливі процеси в організмі в будь-якому віці, підвищує імунітет.;


-
Підвищуює працездатність і покращуює статеву функцію;

 

- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Підходить для дітей, спортсменів, людей з підвищеною розумовою діяльністю, з серцево-судинними захворюваннями, і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.

 

- Зберігайте шрот в сухому прохолодному місці в щільно закритому посуді;

48. Паляниці з солодом

Інгредієнти:

  1. Житнє борошно цільнозернове — 500 г;

  2. Вода — 200 мл;

  3. Сіль (за бажанням) — 5 г;

  4. Сироп, змелені фініки чи інший підсолоджувач — 50 г;

  5. Солод житній ферментований — 2 ст.л.;

  6. Олія оливкова (або кокосова) — 100 г;

  7. Сода харчова — 2 ст.л.;

Приготування:
З’єднати в мисці борошно,солод, соду, сіль та олію. Добре розмішати. Додати теплу воду, та підсолоджувач і замісити тісто. Сформувати палянички товжиною 1,5-2 см. Випікати в нагрітій духовці при температурі 180-190 градусів 15 хв. Готові паляниці дістаньте з духовки та дайте застигнути при кімнатній температурі.
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня та після тренувань.

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.