Тахіні класичний
Тахіні класичний

Тахіні класичний


42 грн/ 1 шт
1 шт
+ -
Під замовлення (1 доба)
Кунжут смажений, олія соняшникова сиродавлена / Україна (власного виробництва) 100мл Вага без банки 115 г +- 3 г.
на 100 г: білки - 14 г, жири - 61 г, вуглеводи - 9 г. Калорійність - 648 Ккал.
6 місяців при температурі до +5°C

  • Тахіні - це паста на основі кунжутного насіння, яка є основою для багатьох страв країн Середнього Сходу;
  • Кунжутна паста має високий вміст кальцію, містить магній, цинк, залізо, фосфор, а також вітаміни Е, С, групи В;
  • Тахіні володіє антиоксидантними властивостями, крім того зміцнює зуби та кістки;
___________________________


Цією ароматною пастою можна заправити салат, або використати як соус;


Тахіні придасть особливого смаку виробам з бобових (хумус, фалафель тощо), а також солодощам (цукерки, халва, крем);


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
________________________

Більше про тахіні у Вікіпедії: https://goo.gl/najXe9 


Салат кале зі смаженим нутом

Інгредієнти:

Нут відварений — 1 ½ склянки;

Олія кокосова — 1 ст.л.;

Часник — 1 зубчик (або асафетида ⅓ ч.л.);

Сіль морська — ¼ ч.л.;

Салат (кале або інший) — 1 пучок;

Тахіні — ¼ склянки;

Сік лимона — 4 ч.л.;

Вода — ¼ склянки;

Часник — 2 зубчика (або асафетида ½ ч.л.);

Гірчиця мелена — ½ ч.л.;

Сіль — ¼ ч.л.;

Чорний перець — за смаком.

Приготування:

Нагрійте духовку до 200°C. Змішайте в мисці нут з олією, сіллю на пропущеним через прес часником (або асафетидою). Викладіть все на пергаментний папір та випікайте на протязі 45 хв.
Приготуйте соус. Для цього змішайте тахіні, воду, лимонний сік, видушений часник (або асафетиду), гірчицю, сіль та перець. Перемішайте все до однорідності.
Наріжте крупно листя салату, додайте заправку та залиште салат у холодильнику, поки закінчує готуватись нут.
Подавайте салат посипаючи зверху нутом.
Смачного!


Найкраще смакувати салатом в обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.