Ягоди Годжі
Ягоди ГоджіЯгоди ГоджіЯгоди Годжі

Ягоди Годжі


41 грн/ 100 г
100 г250 г
+ -
Закінчується
Ягоди годжі / Китай
на 100г: білки – 12г, жири – 0г, вуглеводи – 68г. Калорійність - 370 Ккал.
12 місяців

  • Ягоди Годжі вже настільки популярні, що нікого не здивуєш їх корисними властивостями, але нагадаємо найважливіші пункти:
  • Ягоди Годжі - це ягоди молодості, здоров`я, краси та довголіття; 
  • Ягоди ефективно сприяють схудненню;
  •  Висушені ягоди мають приємний кисло-солодкий смак;
  •  Вживаються самостійно або як додаток в чаї, фруктові салати, каші;
  •  Просто залийте 1 ст.л. ягід 1 склянкою окропу, дайте настоятись 15-30 хвилин – і пийте цілющий чай!
__________________________________________________________________________________________


- Ягоди Годжі – великі висушені ягоди, які покращують обмін речовин в організмі;

 

- Ягоди покращать зір, вилікують анемію, зміцнять серцевий м`яз, оздоровлять печінку та нирки;

 

- Годжі підтримають нормальний кров'яний тиск  і знизять рівень холестерину та цукру в крові;

 

- Ягоди Годжі – це антидепресант, який підніме настрій, покращить сон і вилікує безсоння;

 

- Ягоди підвищать лібідо у жінок і потенцію у чоловіків;


- Зберігайте ягоди в сухому темному місці. Настої з ягід не варто зберігати більше 2 діб у прохолодному місці; 



- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
_________________________________________________________________________________________

Підходять для діабетиків, алергетиків, гіпертоніків, а також для осіб, що займаються спортом та для всіх, хто хоче зменшити вагу.



Протипоказання:

  • Проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви вживаєте ліки, оскільки ягоди годжі погано взаємодіють з деякими медикаментами.

  • Не вживайте при алергії на червоно-рожеві плоди;

  • Ягоди протипоказані маленьким дітям, вагітним жінкам і в період лактації;

  • Не вживайте при запорах і проблемах з травленням.

  

Більше про ягоди Годжі у Вікіпедії: http://goo.gl/ctt0yx


Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.


                                                                            Чай з ягодами  Годжі
1 ст. л. ягід Годжі
200 мг води


ПРИГОТУВАННЯ:
1. Закип`ятити воду, залити окропом ягоди Годжі.
2. Додати чаю на свій смак.
 
                                                                              Настоянка з ягід Годжі
1 ст л ягід Годжі
1 скл води


 ПРИГОТУВАННЯ:
 1. Столовую ложку ягід Годжі залити окропом в термосі, закрити і настоювати приблизно 30 хвилин.
 2. Процідити і приймати по  1/2–1/3 склянки по 2–3 р в день. Ягоди, що залишились після проціджування, також можна вживати в їжу.
 Настоянку зберігати в сухому, прохолодному, захищеному від світла місці не більше 2 діб.


                                                                                  

Написати відгук
Відгуки про товар (20)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.