Ягоди Годжі
Ягоди ГоджіЯгоди ГоджіЯгоди Годжі

Ягоди Годжі


49 грн/ 100 г
100 г250 г
+ -
Закінчується
Ягоди годжі / Китай.
на 100г: білки – 12г, жири – 0г, вуглеводи – 68г. Калорійність - 370 Ккал.
6 місяців


В чому сила ЯГІД ГОДЖІ?

  • Ягоди Годжі вже настільки популярні, що нікого не здивуєш їх корисними властивостями, але нагадаємо найважливіші пункти:

  • Ягоди Годжі - це ягоди молодості, здоров`я, краси та довголіття;

  • Ягоди ефективно сприяють схудненню;

  • Ягоди покращать зір, вилікують анемію, зміцнять серцевий м`яз, оздоровлять печінку та нирки;

  • Ягоди Годжі – це антидепресант, який підніме настрій, покращить сон і вилікує безсоння.

Як вживати ЯГОДИ ГОДЖІ?

  • Висушені ягоди мають приємний кисло-солодкий смак;

  • Вживаються самостійно або як додаток в чаї, фруктові салати, каші;

  • Просто залийте 1 ст. л. ягід 1 склянкою окропу, дайте настоятись 15-30 хвилин – і пийте цілющий чай!

Чого не варто?

  • Проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви вживаєте ліки, оскільки ягоди годжі погано взаємодіють з деякими медикаментами;

  • Не вживайте при алергії на червоно-рожеві плоди;

  • Ягоди протипоказані маленьким дітям, вагітним жінкам і в період лактації;

  • Не вживайте при запорах і проблемах з травленням.

Детальніше
  • Ягоди Годжі – великі висушені ягоди, які покращують обмін речовин в організмі;

  • Годжі підтримають нормальний кров'яний тиск  і знизять рівень холестерину та цукру в крові;

  • Ягоди підвищать лібідо у жінок і потенцію у чоловіків;

  • Настої з ягід не варто зберігати більше 2 діб у прохолодному місці.




Підходять для діабетиків, алергетиків, гіпертоніків, а також для осіб, що займаються спортом та для всіх, хто хоче зменшити вагу.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту

                                                                            Чай з ягодами  Годжі


Інгредієнти:


1. Ягоди Годжі - 1 ст.л.
2. Вода - 200 мл.


ПРИГОТУВАННЯ:
1. Закип`ятити воду, залити окропом ягоди Годжі.
2. Додати чаю на свій смак.
 
                                                                              Настійка з ягід Годжі


1. Ягоди Годжі - 1 ст.л.
2. Вода - 250 мл.


 ПРИГОТУВАННЯ:

1. Столову ложку ягід Годжі залити окропом в термосі, закрити і настоювати приблизно 30 хвилин.

2. Процідити і приймати по  1/2–1/3 склянки по 2–3 р в день.

3. Ягоди, що залишились після проціджування, також можна вживати в їжу.

4. Настійку зберігати в сухому, прохолодному, захищеному від світла місці не більше 2 діб.


                                                                                  

Написати відгук
Відгуки про товар (20)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.