Морська капуста (ламінарія)
39 грн/ 150 г
150 г250г
Є в наявності
Ламінарія / Китай.
Природна сушка
на 100 г : білки – 0,7 г, жири - 0,1 г, вуглеводи - 4г. Калорійність 5 кКал.
12 місяців
Що таке ЛАМІНАРІЯ? Як її вживати?
- Ламінарія (Морська капуста) - це їстівна морська водорість, яка продається в сухому вигляді (схожа на крупнолистовий чай);
- Додавайте її у салати, каші, супи, соуси, запіканки чи зелені коктейлі;
- Залийте ламінарію холодною водою. Через 4-5 годин злийте воду та добре промийте її. Варити ламінарію не потрібно!
У чому сила ЛАМІНАРІЇ?
- Морська капуста - необхідний продукт при захворюваннях щитовидної залози;
- Включення у свій раціон морської капусти - це кращий спосіб профілактики атеросклерозу і один з кращих засобів для підняття імунітету;
- У складі ламінарії міститься повноцінний білок, що включає в себе всі відомі амінокислоти та легко засвоюється організмом;
- Ламінарія є багатим природним джерелом йоду, який сприяє виведенню з організму токсинів, радіонуклідів, важких металів і навіть свинцю.
Чого не варто?
- Ламінарію не рекомендується вживати під час вагітності;
- Не варто вживати при непереносимості йоду, захворюваннях нирок, нефрозі, нефриті, геморої;
- Ламінарія протипоказана при вугрових висипаннях, кропив'янці, фурункульозі, хронічному риніті.
Салат “З моря”
Інгредієнти:
Ламінарія висушена - 30 г;
Морква - 2 шт;
Сік лимону - 2 ч.л.;
Мед - 2 ч.л.;
Олія оливкова - 1 ст.л.;
Вода питна - 40 г;
Перець червоний (чорний) - ¼ ч.л.;
Насіння кунжуту - 2 ч.л.
Приготування:
1.Попередньо замочіть ламінарію у питній воді на 30-40 хв.
2. Поки морська капуста настоюється, натріть моркву на дрібну соломку.
3. Приготуйте заправку: змішайте у посудині мед, сік лимону, оливкову олію, перець.
4. Збийте до однорідності виделкою. Помішуючи поступово додайте воду.
5. Промийте ламінарію, якщо вона містить домішки піску.
6. З’єднайте капусту з морквою та заправте салат соусом і додайте насіння кунжуту. Салат готовий.
Смачного!
Вживати можна у будь-який час дня.
Написати відгук
Відгуки про товар (25)
Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.