Кіноа червона
40 грн/ 100 г
100 г250 г
Закінчується
Кіноа червона / Перу
на 100г: білків – 14,1 г, жирів - 6,1 г, вуглеводів – 64,1 г. Калорійність – 368 Ккал.
12 місяців
Що таке КІНОА? Як її вживати?
За смаком нагадує неочищений рис. З кіноа можна готувати надзвичайно смачні:
- салати,
- каші,
- супи.
- Червону кіноа обирають для холодних салатів, оскільки вона не розварюється;
- Червона кіноа - це ідеальна їжа для вегетаріанців, оскільки містить вдвічі більше білка, ніж рис і ячмінь;
- Перед приготуванням рекомендується замочити крупу в холодній воді 1-2 год. - це позбавить її від гіркоти;
- Готується кіноа у співвідношенні 1:2 15-20 хвилин.
У чому сила КІНОА?
- Кіноа - крупа, яка містить усі необхідні організму мінерали та речовини: марганець, магній, фосфор, мідь, залізо, цинк, калій і кальцій, вітаміни групи В та Е;
- Не містить глютену, тому її спокійно можуть вживати люди з алергією на клейковину;
- За своїми харчовими показниками кіноа найбільше наближена до материнського молока.
Чого не варто?
- Не варто вживати при захворюванні нирок, подагрі та індивідуальній непереносимості;
- Не варто зловживати кіноа, бо можуть виникнути проблеми з травленням і важкість.
Кіноа з чорносливом
Інгредієнти:
Кіноа — 1 скляна;
Вода питна — 2 склянки;
Банан — 1шт;
Чорнослив — 20 г;
Грецький горіх — 15 г;
Олія кокосова — ½ ст.л.;
Кориця — ½ ч.л.
Приготування:
1. Замочіть попередньо у теплій воді чорнослив на 30 хв.
2. Відваріть кіноа на воді протягом 15-20 хвилин на малому вогні у співвідношенні 1:2.
3. Наріжте банан, чорнослив та додайте олію, горіхи та корицю. Розмішайте і подавайте теплим.
Найкраще вживати в обідній час та спортсменам після тренувань.
Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.