Кіноа триколірна
Кіноа триколірнаКіноа триколірна

Кіноа триколірна


43 грн/ 100 г
100 г250 г
+ -
Є в наявності
Кіноа біла, червона та чорна / Перу
на 100гр. продукту: білків – 14,1 г, жирів - 6,1 г, вуглеводів – 64,1 г. Калорійність – 368 Ккал.
12 місяців

Що таке КІНОА? Як її вживати?

  • За смаком нагадує неочищений рис. З кіноа можна готувати надзвичайно смачні:

    • салати,
    • каші,
    • супи.

  • Триколірна кіноа - суміш білої, червоної та чорної кіноа;
  • Кіноа - ідеальна їжа для вегетаріанців, оскільки містить вдвічі більше білка, ніж рис та ячмінь.
  • Перед приготуванням рекомендується замочити крупу в холодній воді 1-2 год. - це позбавить її від гіркоти; 


У чому сила КІНОА?

  • За своїми харчовими показниками кіноа найбільше наближена до материнського молока;

  • Кіноа - крупа, яка містить усі необхідні організму мінерали та речовини: марганець, магній, фосфор, мідь, залізо, цинк, калій і кальцій, вітаміни групи В та Е;

  • Не містить глютену, тому її спокійно можуть вживати люди з алергією на клейковину.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при захворюванні нирок, подагрі та індивідуальній непереносимості; 
  • Не рекомендовано вживати дітям до 3 р., вагітним і годуючим матерям;
  • Не варто зловживати кіноа, бо можуть виникнути проблеми з травленням і важкість.

Детальніше
  • Чудово підходить для дієтичного харчування, оскільки має збалансований склад та допомагає вивести шлаки з організму;
  • Кіноа багата клітковиною, а значить стимулює і налагоджує роботу кишківника, запобігає появі серцевих хвороб, знижуючи рівень цукру і холестерину;
  • Вживання кіноа допоможе зміцнити кістки та уникнути таких захворювань, як артрит, артроз та інших кісткових захворювань;
  • Борошно на основі кіноа - один з ідеальних варіантів для випічки хліба, також з нього можна виготовляти локшину та макаронні вироби;


Більше про кіноа: https://goo.gl/Gv0NLU
Або ж читайте на нашому сайті - http://sz.lviv.ua/article/20170127_1152/

Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, вегетаріанцям, діабетикам, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен та людям із зайвою вагою. 


 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

У вартість даного продукту закладена сума 2 гривні (для 100г упаковки) або 5 гривень (для 250г упаковки), яка буде автоматично відраховуватись у благодійний фонд (це не означає, що товар став дорожчим для Вас - ми відраховуємо ці гроші з нашого прибутку).
Більше про соціальний проект Ви можете прочитати у нашій статті: http://sz.lviv.ua/#slider/20160425_1207

Чіа-биточки


Інгредієнти:

  1. Триколірна кіноа - 1 склянка;

  2. Натерте цукіні (кабачки) - 1 склянка;

  3. Натерта морква - 1 склянка;

  4. Нарізана петрушка - ¼ склянки;

  5. Відварений нут - 1 склянка;

  6. Змелене насіння льону - 2 ст.л.

  7. Тепла вода - 50 мл;

  8. Карі - 1 ч.л.

  9. Сіль морська за смаком


Приготування:

1. Відваріть кіноа та дайте охолонути.

2. Залийте льон теплою водою та дайте настоятись 5 хв.

3. Подрібніть нут вилкою або у блендері.

4. Розігрійте духовку до 180 градусів. З’єднайте всі інгредієнти у мисці. Сформуйте кульки, або скористайтесь формою для мафінів, заповнивши їх масою.

5. Випікайте 5 хвилин при температурі 180 градусів, а потім ще 20-25 хв. при 160 градусах. Щоб сформувалась скоринка скористайтесь конвекцією.

                                                                               

Найкраще вживати у обідній час. Обережно! Дітки наминають із задоволенням.

Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.