10  овочів
10  овочів

10 овочів


50 грн/ 250 мл
250 мл
+ -
Є в наявності
цибуля сушена, перець червоний солодкий, перець зелений солодкий, пастернак корінь, селера корінь, морква, часник, петрушка корінь, петрушка зелень, цибуля порей. Вага без банки: 90±3г
на 100г в середньому: білки - 6,3 г, жири - 1,9 г, вуглеводи - 15,4 г. Калорійність - 104 Ккал.
12 місяців


  • Досконале поєднання запашних спецій та шматочків різноманітних овочів додадуть розмаїття смаку для будь-яких страв;
  • 10  овочів додають при приготуванні картоплі, піци, супів, вегетаріанської лазаньї, пасти, пирогів;
  • Також 10  овочів додадуть особливого аромату соусам, салатам;
  • Не містить штучних ароматизаторів, підсолоджувачів та інших хімічних складових;
  • Лише натуральні сушені овочі;
_______________________________________


- Перед смаженням рекомендовано розмочити овочі, для варіння розмочувати не потрібно;


- Приблизно 1 ст.л. сушеної моркви = 1 натуральній морквині;


- Додавайте суміш за 10-15 хвилин до закінчення приготування страви;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Вегетаріанська піца з руколою

Інгредієнти:
1. Борошно кукурудзяне та рисове — по 1 скл.;
2. Борошно (лляне або лляне насіння) — 2 ст.л.;
3. Лимон — ½ шт.;
4. Сода — ½ ч.л.
5. Прованські трави — 1 ч.л.;
6. Суміш 10 овочів — 1 ст.л.;
7. Томати — 4 шт.;
8. Перець болгарський — 1 шт.;
9. Цибуля червона — ½ шт.;
10. Маслини (без кісточок) — ½ банки;
11. Тофу (щільний) — 200 г;
12. Томатна паста — 100 г;
13. Рукола свіжа — 1 жменя.

Приготування:
Спочатку приготуйте основу для піци: змішайте у великій мисці кукурудзяне і рисове борошно, спеції і соду.

Залийте мелене насіння льону або лляне борошно невеликою кількістю гарячої води, перемішайте і дайте трохи постояти, щоб вийшла тягуча суміш.

Вмішайте в борошно лляну суміш, додайте сік лимону і воду до досягнення щільної консистенції (тісто має трохи прилипати до рук).

Вимішайте тісто і розкачайте, злегка присипавши борошном.

Випікайте в духовці при температурі 180 градусів протягом 10-15 хвилин.
Поки запікається основа піци, приготуйте начинку: наріжте перець, помідори і цибулю кільцями, тофу скибочками, а маслини половинками.

Коли корж стане злегка хрустким, дістаньте його з духовки, змастіть томатною пастою і викладіть зверху начинку, посипте спеціями.

Поставте запікатися в духовку ще на кілька хвилин, поки овочі не стануть м'якими.
Подавайте піцу гарячою, присипавши зверху свіжою руколою.

Найкраще готувати піцу на обід.
Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.