Масала до чаю та кави
Масала до чаю та кавиМасала до чаю та кави

Масала до чаю та кави


51 грн/ 100 мл
100 мл
+ -
Під замовлення (1 доба)
Імбир, куркума, кориця, кардамон, гвоздика, мускатний горіх, перець чорний, бадьян, перець чілі, ванілін / Україна (власного виробництва). Вага без банки: 50±3 г.
100 г: білки - 15 г, жири - 15 г, вуглеводи - 45 г. Калорійність - 379 Ккал.
12 місяців


Чим особлива МАСАЛА ДО ЧАЮ ТА КАВИ?

  • Чайна масала – суміш пряностей із насиченим густим ароматом і унікальним пряним, пекучо-солодким смаком, має широкий спектр корисних властивостей та оздоровчий ефект;

  • Чайна масала є природнім енергетиком: відмінно замінить ранкову каву, бадьорить, тонізує, усуває сонливість та втому, покращує настрій;

  • Прянощі, що входять у дану суміш,  мають антиоксидантну дію,  та забезпечать організм унікальним по складу вітамінно-мінеральним комплексом;

  • Чайна масала покращить апетит, сприятиме обміну речовин і кровообігу.

Як вживати МАСАЛУ ДО ЧАЮ ТА КАВИ?

  • Використовується традиційно для приготування особливого класичного напою на основі чорного чаю та молока;

  • Ця суміш чудово доповнить трав’яний чай, каву, фруктові напої, а в поєднанні з медом та лимоном відмінно смакуватиме як самостійний напій;

  • При приготуванні додавайте 1/3 ч.л. масали на 200-250 г. напою. 

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше
  • Ефективний засіб при захворюваннях судин, а також при застудних та інфекційних хворобах;

  • Рекомендується вживати чайну масалу при авітамінозі, послабленому імунітеті та всім, хто дотримується дієти.



Все про МАСАЛИ.




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Масала-кава

Інгредієнти:

  1. Кава 1 ст. л.;

  2. Мед чи сироп  1-2 ч.л.;

  3. Молоко рослинне за смаком  ½ скл.;

  4. Вода - ½ скл.;

  5. Масала до чаю та кави - ⅓ ч.л.


Приготування:

Воду і молоко налийте в каструлю і доведіть до кипіння.

До киплячої рідини додайте каву. Перемішайте і додайте спеції. Постійно помішуючи, доведіть до кипіння і варіть на дуже повільному вогні 3 хвилини.

Процідіть через сито в чистий сотейник і, постійно помішуючи, підігрійте на повільному вогні до кипіння. Залиште трішки настоятись. Додати мед чи сироп та розмішайте.

Ароматна і пряна кава готова! Подавайте теплою.

Масала-чай


Інгредієнти на 1 порцію:

  1. Молоко (рослинне за смаком) ½ скл.;

  2. Вода 1 скл.;

  3. Чай чорний/зелений ½ ст. л.;

  4. Мед чи сироп  1 ч.л. (за бажанням);

  5. Масала до чаю та кави ⅓ ч.л.;

  6. Лавровий лист — за бажанням.


Приготування:

Помістіть спеції в невелику каструльку, залийте склянкою води, доведіть до кипіння і кип'ятіть близько хвилини. Додайте чай і кип'ятіть ще хвилину.

Залийте склянкою молока, додайте ще лавровий листочок.

Доведіть молоко до кипіння і кип'ятіть близько однієї хвилини.

Готовий чай процідити через ситечко і додайте мед чи сироп.
Подавайте теплим.

Написати відгук
Відгуки про товар (14)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в герметичному контейнері (краще скляному) в темному сухому місці.