Десертна масала
Десертна масала

Десертна масала


33 грн/ 100 мл
100 мл
+ -
Закінчується
коріандр, кориця, кардамон, мускат горіх, гвоздика, бадьян, духм’яний перець // Україна власного виробництва Вага без банки: 50±3г
на 100 г: білки - 15 г, жири - 15 г, вуглеводи - 45 г. Калорійність - 379 Ккал.
12 місяців

  • Десертна масала надасть запашний аромат і витончений смак різноманітним кондитерським виробам;
  • Додавайте десертну масалу при замішуванні тіста або до начинок;
  • Збагатить смак печива, пирогів, кексів, булочок, тортів, пряників, молочних десертів, сиркових мас, пудингів, солодких поливок, печених фруктів;
  • Використовуйте десертну суміш прянощів як натуральний ароматизатор при приготуванні джемів та варення, а також додавайте за смаком у каву, чай, молоко, фруктові напої;
____________________


- Десертна масала сприяє легшому перетравленню зернових, попереджає закрепи та метеоризм, має зігріваючий ефект;


- Здатна продовжити термін придатності продуктів завдяки антисептичним властивостям;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Більше про масалу у Вікіпедії: https://goo.gl/HNvk0D



"Смак Життя" рекомендує: Все про масали

Чатні яблучно-сливовий


Інгредіенти:

  1. Слива — 500г.;

  2. Яблука кисло-солодкі — 500г.;

  3. Лимон — 1 шт.;

  4. Чилі перець — 1 шт.;

  5. Імбир (свіжий) — 1 ст.л.;

  6. Цибуля червона — 2 шт.;

  7. Часник (можна замінити — 1/5 ч.л. асафетиди) —  1 ч.л.;

  8. Гірчиця — 1 ч.л.;

  9. Цукор кокосовий — 100- 150 г;

  10. Десертна масала —  1 ч.л.;

  11. Перець білий — за смаком.

Приготування:

  1. Фрукти помийте і поріжте. З лимона вичавіть сік. Почистіть і поріжте цибулю, часник, імбир, чилі. У мультиварку завантажити сливу, яблука, лимонний сік і цукор, цибуля на режимі «випічка» довести до кипіння, потім включити режим «гасіння» години на 2.

  2. Прянощі перетеріть в ступці.

  3. Додайте до майже готового чатні імбир, часник і наші спеції і протушкувати ще 30 хв. Гарячим наливаємо в чисті стерильні банки.

Готово!

Чатні чудово підходить до страв з соєвим фаршем битками та стейками.

З білковими стравами вживайте краще у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.