Суміш для салатів
Суміш для салатівСуміш для салатів

Суміш для салатів


75 грн/ 250 мл
250 мл Під замовлення (1 доба)

- +
Насіння соняха смажене, льон коричневий, льон золотий, кунжут білий смажений, гарбузове насіння, чіа, кунжут чорний. Вага без банки: 180±3г / Україна (власного виробництва).
на 100г: білки - 19,57 г, жири - 45,67 г, вуглеводи - 17,85 г. Калорійність: 552 кКал.
6 місяців

Чим особлива суміш насіння "СУМІШ ДЛЯ САЛАТІВ"?

  • “Суміш для салатів” - суміш власного приготування, до складу якої входять насіння соняха смажене, насіння гарбуза смажене, кунжут білий, кунжут чорний, льон коричневий, льон золотий, насіння чіа; 
  • Ця суміш зробить Ваш салат ще смачнішим і кориснішим;
  • Кунжут - чемпіон по вмісту кальцію: зміцнить кістки та зуби, очистить кишківник та знизить рівень холестерину в крові;
  • Насіння чіа допоможе понизити тиск та вивести з організму токсини.

Як вживати "СУМІШ ДЛЯ САЛАТІВ"?

  • Суміш для салатів створена спеціально для того, щоб збагатити смак Ваших улюблених салатів і додати їм харчової цінності;
  • Також Ви можете брати суміш з собою в мандри як “перекус” або додавати насіння в інші улюблені страви;
  • Рекомендована кількість суміші – до 60г/день;
  • Будь-яке насіння  рекомендується замочувати у воді на 5-6 годин або на ніч. Після чого його потрібно вживати, ретельно розжовуючи. Це сприятиме максимально доброму засвоюванню його у нашому організмі. Якщо ж такої можливості немає, то також корисним буде розмелювати насіння сухим у кавомолці.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше

  • Регулярне вживання насіння соняшника допоможе при безсонні, депресії, стресі, покращить апетит, стан шкіри, волосся і нігтів;
  • Льон наситить організм необхідними омега-жирами Омега-3, Омега-6 та Омега-9, сприятиме здоровому схудненню та покращить роботу травної системи та допоможе вилікувати захворювання кишково-шлункового тракту;
  • Вітамін А, що міститься у гарбузовому насінні є хорошим антиоксидантом, який уповільнює процеси старіння і покращує стан шкіри, волосся та нігтів.

Якщо Вас цікавить детальніша інформація про складові продукту, читайте її тут: насіння соняха, льон коричневий, льон золотий, кунжут білий, гарбузове насіння, чіа, кунжут чорний.


Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Салат з печеного гарбуза

Інгредієнти:

  1. Гарбуз нарізаний кубиками— 2 склянки;

  2. Олія гарбузова — 1 ст.л.;

  3. Олія кокосова — 2 ст.л.

  4. Стручкова квасоля — 250 г;

  5. Солодкий перець — 1 шт (нарізаний кубиками);

  6. Зелена цибуля  — 2 стебла (за бажанням);

  7. Листя петрушки — ¼ склянки;

  8. Суміш насіння до салатів — ¼ склянки;

  9. Бальзамічний оцет — 1 ст.л.;

  10. Сіль та перець — за смаком.


Приготування:

1. Нарізаний гарбуз перемішайте з кокосовою олією, сіллю та перцем.

2. Розкладіть одним шаром на пергаментному папері.

3. Випікайте у духовці при 200°C приблизно 20 хв. поки не розм’якне.

4. Приготуйте стручкову квасолю. Для цього відваріть її у кип’яченій воді або на пару приблизно 10-15 хв. Дайте їй охолонути.

5. Готовий гарбуз охолодіть.

6. З’єднайте всі інші інгредієнти у салатній мисці, додайте готовий гарбуз та квасолю. Полийте олією і бальзамічним оцтом і перемішайте. Подавайте одразу.


Смачного!

Сміливо насолоджуйтесь салатом у будь-який час дня.


Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному прохолодному сухому місці, в оригінальній упаковці.