Суміш для салатів
Суміш для салатівСуміш для салатів

Суміш для салатів


56 грн/ 250 мл
250 мл
+ -
Під замовлення (1 доба)
Насіння соняха смажене, насіння гарбуза смажене, кунжут білий, кунжут чорний, льон коричневий, льон золотий, насіння чіа Вага без банки: 180±3г
на 100г: білки - 18,9 г, жири - 45,2 г, вуглеводи - 21,3 г. Калорійність: 547 кКал.
6 місяців

  • “Суміш для салатів” - суміш власного приготування, до складу якої входять насіння соняха смажене, насіння гарбуза смажене, кунжут білий, кунжут чорний, льон коричневий, льон золотий, насіння чіа; 
  • “Суміш для салатів”  зробить Ваш салат ще смачнішим і кориснішим;
  • Беріть з собою в мандри як “перекус” або додавайте насіння в улюблені страви;

_______________________________


- Регулярне вживання насіння соняшника допоможе при безсонні, депресії, стресі, покращить апетит, стан шкіри, волосся і нігтів;


- Кунжут - чемпіон по вмісту кальцію: зміцнить кістки та зуби, очистить кишківник та знизить рівень холестерину в крові;


- Льон наситить організм необхідними омега-жирами Омега-3, Омега-6 та Омега-9, сприятиме здоровому схудненню та покращить роботу травної системи та допоможе вилікувати захворювання кишково-шлункового тракту;


- Насіння чіа допоможе понизити тиск та вивести з організму поганий холестерин і токсини;


- Рекомендована кількість – до 60г/день;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

____________________________




Салат з печеного гарбуза

Інгредієнти:

  1. Гарбуз нарізаний кубиками— 2 склянки;

  2. Олія гарбузова — 1 ст.л.;

  3. Олія кокосова — 2 ст.л.

  4. Стручкова квасоля — 250 г;

  5. Солодкий перець — 1 шт (нарізаний кубиками);

  6. Зелена цибуля  — 2 стебла (за бажанням);

  7. Листя петрушки — ¼ склянки;

  8. Суміш насіння до салатів — ¼ склянки;

  9. Бальзамічний оцет — 1 ст.л.;

  10. Сіль та перець — за смаком.


Приготування:

Нарізаний гарбуз перемішайте з кокосовою олією, сіллю та перцем. Розкладіть одним шаром на пергаментному папері. Випікайте у духовці при 200°C приблизно 20 хв. поки не розм’якне. Приготуйте стручкову квасолю. Для цього відваріть її у кип’яченій воді або на пару приблизно 10-15 хв. Дайте їй охолонути. Готовий гарбуз охолодіть. З’єднайте всі інші інгредієнти у салатній мисці, додайте готовий гарбуз та квасолю. Полийте олією і бальзамічним оцтом і перемішайте. Подавайте одразу.
Смачного!

Сміло насолоджуйтесь салатом у будь який час дня.


Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.