Здорова печінка
Здорова печінкаЗдорова печінка

Здорова печінка


55 грн/ 250 мл
250 мл Під замовлення (1 доба)

- +
Розторопша, льон кондитерський, льон золотий, насіння гарбуза, конопля / Україна (власного виробництва).
на 100г: білки - 21,6 г, жири - 23 г, вуглеводи - 45 г. Калорійність: 476 кКал.
6 місяців

Чим особлива суміш насіння "ЗДОРОВА ПЕЧІНКА"?

  • “Здорова печінка” - суміш власного приготування, що складається із насіння розторопші, відбірного льону, золотого льону,  насіння гарбуза та коноплі;
  • Суміш “Здорова печінка” - ідеальний засіб для профілактики та лікування захворювань печінки (цироз, жовчокам’яна хвороба, холецестит, гепатит, холангіт);
  • Гарбузове насіння - антиоксидант та чудове джерело цинку - покращить стан шкіри та волосся, допоможе позбутися токсинів, шлаків та паразитів;
  • Насіння коноплі допоможе нормалізувати тиск та покращить сон.

Як вживати суміш "ЗДОРОВА ПЕЧІНКА"?

  • Беріть з собою в мандри як “перекус” або додавайте насіння в улюблені страви: салати, каші, тощо;
  • Для профілактики вживати змелену у кавомолці 2 ч.л. суміші та запити водою (100-150 мл) за 15-20 хв до їжі (найкраще в обідній час); 
  • Для лікування – вживати змелену суміш (2 ч.л.) 2-3 рази в день з водою протягом 2-3 місяців;
  • Рекомендована кількість суміші – 40-60г./день.

Чого не варто?

  • ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Ця суміш містить цілі зерна розторопші, тому бажано розмелювати або замочувати набір;
  • У розторопші міститься приблизно чотириста активних речовин, вплив яких на плід не вивчено. Застосування розторопші не рекомендоване під час вагітності та лактації, навіть незважаючи на те, що розторопша має послаблюючу і гепатопротекторну (захищає печінку) дію;
  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше

  • Льон наситить організм необхідними омега-жирами Омега-3, Омега-6 та Омега-9, сприятиме здоровому схудненню, покращить роботу травної системи та допоможе вилікувати захворювання кишково-шлункового тракту;
  • Розторопша лікує пошкоджені та захищає здорові клітини печінки. Крім цього суміш наситить Омега-жирами та допоможе боротися з паразитами;
  • Будь-яке насіння  рекомендується замочувати у воді на 5-6 годин або на ніч. Після чого його потрібно вживати, ретельно розжовуючи. Це сприятиме максимально доброму засвоюванню його у нашому організмі. Якщо ж такої можливості немає, то також корисним буде розмелювати насіння сухим у кавомолці і вживати самостійно чи додавати у різні страви, салати, каші, тощо;

Якщо Вас цікавить детальніша інформація про складові продукту, читайте її тут: розторопша, льон золотий, насіння гарбуза, конопля.


Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Ягідний смузі

Інгредієнти:

  1. Червона смородина (порічки) — 1 склянка;

  2. Чорна смородина — ⅓ склянки;

  3. Банан — 2 шт;

  4. Білий йогурт — 150 г;

  5. Суміш насіння “Здорова печінка” змелена — 2 ст.л.;

  6. Підсолоджувач (мед, сироп агави) — за смаком.

Приготування:

1. Добре промийте ягоди, очистіть від бруду.
2. Очистіть банан,, помістіть всі інгредієнти у блендер та збийте до однорідності.
Готово.

Вживайте свіжоприготовленим і заряджайтесь антиоксидантами у будь-який час дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному прохолодному сухому місці, в оригінальній упаковці.