Соус томатний Чілі
Соус томатний Чілі

Соус томатний Чілі


51 грн/ 250 мл
250 мл
+ -
Є в наявності
Насіння соняха мелене, томат мелений, базилік, тим’ян, часник сушений, перець чилі, кунжут чорний, сіль рожева гімалайська / Україна, власного виробництва Вага без банки: 130±3г
на 100 г: білки - 26,5 г, жири - 49 г, вуглеводи - 10,8 г. Калорійність: 580 кКал
5 місяців

  • Пікантний томатний соус "Чілі" - це палочка-виручалочка на природі, в дорозі та вдома; 
  • Чудово смакує з крупами, бобовими, овочами та іншими стравами барбекю;
  • Соус "Чілі" - це завжди ідеальне готове рішення до закусок;
  • Пробуйте різні смаки та експерементуйте. Кожен соус  з нашої лінійки особливий по-своєму;

____________________

- Продукт зберігається у сухому вигляді;


- Для приготування соусу розведіть порошок з питною водою у співвідношенні 1:3 чи 1:4;


- Не містить підсилювачів смаку, ароматизаторів та консервантів;


- Зберігати в сухому темному місці;


- Фото на сайті може відрізнятися від реального продукту;


Індійський пряний суп з червоною сочевицею

Інгредіенти:

  1. Червона сочевиця — 2 скл.;

  2. Томати — 2 шт.;

  3. Цибуля подрібнена — 1 ст.л.;

  4. Часник (можете замінити 1/4 ч.л. асафетиди) — 1 ч.л.;

  5. Перець чилі — 1 шт.;

  6. Петрушка — 1 гілочка;

  7. Вода — 4 скл.;

  8. Масло кокосове — 2 ст.л.;

  9. Імбир — 1 ч.л.;

  10. Куркума вищ.гат. — 1 ч.л.;

  11. Коріандр свіжозмелений — 1 ч.л.;

  12. Соус томатний Чілі — 1 ч.л.


Приготування:


  1. В киплячу воду висипте сочевицю і варіть 10 хв. на повільному вогні під кришкою.

  2. Додайте половину куркуми і соус томатний і варіть ще 5 хв.
    Поки вариться сочевиця, на маслі обсмажте цибулю, часник, імбир і перець чилі близько 5 хв.

  3. Після цього додайте решту куркуми, дрібно нарізані томати, коріандр і готуйте до м'якості томатів.

  4. Перекладіть овочі в каструлю з сочевицею, перемішайте, дайте супу трохи настоятися, посипте зеленню і подавайте.

Найкраще готувати цей суп на обід.

Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.