Соус до грилю
Соус до грилю

Соус до грилю


46 грн/ 250 мл
250 мл
+ -
Є в наявності
Насіння соняха мелене, аджика, куркума, коріандр, кориця, паприка, сіль рожева гімалайська / Україна, власного виробництва Вага без банки: 130±3г
на 100 г: білки - 26,5 г, жири - 49 г, вуглеводи - 10,8 г. Калорійність - 580 кКал
5 місяців

  • Соус до грилю - це палочка-виручалочка на природі, в дорозі та вдома; 
  • Ідеально пасує до печених та приготованих на грилю страв;

  • Соус до грилю - це завжди ідеальне готове рішення до закусок;
  • Свіжі спеції надають особливий аромат соусу; 
  • Пробуйте різні смаки та експерементуйте. Кожен соус  з нашої лінійки особливий по-своєму;

_____________________


- Продукт зберігається у сухому вигляді;


- Для приготування соусу розведіть порошок з питною водою у співвідношенні 1:1 чи 1:2;


- Не містить підсилювачів смаку, ароматизаторів та консервантів;


- Фото на сайті може відрізнятися від реального продукту;


Суп з кабачків і томатів

Інгредієнти:

  1. Кабачки невеликі — 3 шт.;

  2. Томати (свіжі або протерті з банки) — 350 г.;

  3. Овочевий бульйон або вода — 750 мл.;

  4. Суміш для овочів гриль — 2 ч.л.;

  5. Прованські трави — ½ ч.л.;

  6. Сіль морська, перець — за смаком;

  7. Свіжі кріп, пертушка (для прикрашання) — по 1 гілочці


Приготування:

  1. Кабачки наріжте середніми кубиками і складіть в каструлю. Якщо шкірка груба, тоді кабачок попередньо очистіть від неї, також видаліть насіння, якщо воно є.

  2. У каструлю з кабачками влийте бульйон так, щоб він злегка покрив кабачки, і поставте це на вогонь. Бульйону може знадобитися трохи більше або трохи менше, ніж зазначено в списку інгредієнтів. Варіть кабачки в бульйоні до м'якості.

  3. Потім в блендері перемеліть кабачки в пюре. В пюре додайте протерті томати (якщо  додаєте свіжі томати, знову подрібніть суміш в блендері).

  4. Посоліть, поперчіть, додайте прованські трави і варіть все разом ще 5-10 хвилин.

  5. Вимкніть плиту, додайте суміш для грилю, свіжу петрушку, кріп  в готовий суп.

При бажанні можете додати в кожну тарілку трішки тертого сиру (без сичуга).


Чудово підходить для будь якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.