Соус а-ля тартар
Соус а-ля тартар

Соус а-ля тартар


46 грн/ 250 мл
250 мл
+ -
Є в наявності
Насіння соняха мелене, аджика зелена, кріп сушений, хмелі-сунелі, перець чорний,базилік, майоран, коріандр, сіль рожева гімалайська / Україна, власного виробництва Вага без банки: 115±3г
на 100 г: білки - 26,5 г, жири - 49 г, вуглеводи - 10,8 г. Калорійність: 580 кКал
5 місяців

  • Соус а-ля "Тартар" - натуральна та корисна альтернатива хімічним пакетованим соусам;
  • Насичений ароматом пряних трав у соусі а-ля тартар наповнює страви новими особливими нотками;
  • Соус пасує до салатів, круп та овочів. Найкраще смакує з додаванням соку лимону;
  • Шляхом спроб та експерементів ми визначили той ідеальний рецепт корисного соусу;

______________________________


- Продукт зберігається у сухому вигляді.  


- Для приготування соусу розведіть порошок з питною водою у співвідношенні 1:1 чи 1:2;


- Не містить підсилювачів смаку, ароматизаторів та консервантів;


- Фото на сайті може відрізнятися від реального продукту;


Кіноа з соусом а-ля тартар


Інгредієнти:

  1. Кіноа — 300 г.;

  2. Морква (середня) — 1шт.;

  3. Томати — 2 шт.;

  4. Перець болгарський червоний (середній) — 1 шт.;

  5. Соус а-ля тартар — 1-2 ст.л.;

  6. Прованські трави — 1/4 ч.л.;

  7. Лимон (за бажанням) — ½ шт.;

  8. Перець чорний — за смаком;

  9. Сіль рожева — за смаком;

  10. Вода — 2 скл.;

  11. Олія кокосова — 2 ст.л.


Приготування:

  1. Обдайте окропом томат, попередньо підрізавши шкірку, зніміть її, дрібно наріжте.

  2. У сковорідку з товстим дном налийте олію і поставте смажити томати на 2-3 хв., далі додайте чорний перець, прованські трави і смажте ще 2 хв., помішуючи.

  3. Далі додайте болгарський перець, дрібно порізавши його на квадратики, смажте ще 3 хв. і додайте моркву натерту на крупній терці, смажте ще 3 хв., все помішуючи.

  4. Додайте кіноа і смажте її разом з усіма овочами 3-4 хв.

  5. Додайте воду і тушкуйте блюдо, в міру додавайте ще води, до готовності кіноа, обов'язково посоліть в кінці, вимкніть вогонь і закрийте кришкою, нехай постоїть 15 хв.

  6. За цей час розведіть соусовий порошок з питною водою у співвідношенні 1:1.

  7. Перед подачею полийте страву готовим соусом, та соком лимону, за бажанням.

Смачного!

Дану страву вживайте краще у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.