Томат мелений (преміум)
Томат мелений (преміум)

Томат мелений (преміум)


37 грн/ 100 г
100 г
+ -
Є в наявності
томат мелений / Китай
на 100 г : білки – 14,1 г, жири - 12,9 г, вуглеводи - 19,1 г. Калорійність - 282 кКал.
12 місяців

  • Томат сушений (преміум)– висушені та подрібнені помідори, які мають кисло-солодкий насичений смак та зберігають характерні властивості свіжих помідорів;
  • Томат сушений (преміум) має більш насичений колір та смак ніж інші сорти сушеного томату;
  • Томат  має універсальне кулінарне застосування: чудово смакуватиме в овочевих і грибних стравах, лечо, рагу, супах, борщах, соусах, підливах,  стравах з рису і бобових, овочевих пирогах та запіканках;
  • Томат доповнить смак картоплі, баклажанів, макаронів, сиру;
  • Томат добре поєднується із базиліком, гвоздикою, зірою, чорним та духмяним перцем, паприкою, орегано, чебрецем, часником, петрушкою, коріандром;
  • Томат сушений – хороший природній антидепресант,  який регулює  роботу нервової системи, містить “гормон щастя” і покращує настрій;
______________________________________________

- Томат містить багато калію, позитивно впливає на роботу серця, виводить з організму зайву вологу та знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань;


- Томат допомагає зміцнити імунітет, сприяє регенерації шкіри та росту волосся, вповільнює процеси старіння;


- Томат - це потужний антиоксидант - допомагає зберегти зір і попереджає зміни в сітківці ока;


- Томат позитивно впливає на чоловіче здоров'я,  стимулює активне вироблення організмом статевих гормонів;


Не варто зловживати сушеним томатом при алергічних реакціях на помідори, а також при підвищеній кислотності шлунку;


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи.


Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

 

Більше про томат: http://goo.gl/jszKAW


Стаття від "Смак Життя"Прянощі - це природні ліки

Італійський томатний соус (сирий варіант)

Інгредієнти:

  1. Томати чері — 300 г;

  2. Зелень кропу, петрушки — разом 1 пучок;

  3. Базилік зелений — 10 г;

  4. Часник — 30 г;

  5. Болгарський перець — 1 шт;

  6. Мелена паприка — 2 ст.л.;

  7. Томат мелений — 1 ст.л.;

  8. Кумин (зіра) — ¼ ч.л.;

  9. Чорний перець мелений — ½ ч.л.

  10. Перець чілі — за смаком;

  11. Сіль морська — 1 ч.л.

Приготування:

Свіжі овочі та зелень промийте та обсушіть серветкою. Болгарський перець очистіть від насіння. Поріжте на шматочки. Часник очистіть. Майте на увазі - 30 грам часнику - це одна велика головка. Якщо блендер Не суперпотужний, то зелень краще порізати. Завантажте в блендер всі інгредієнти і подрібніть в режимі «пульс» так, щоб в соусі залишилися невеликі шматочки овочів.

Оформлення: Італійський соус краще настояти протягом ночі, хоча спокуса з'їсти його моментально, незважаючи на гостроту, дуже великий Але саме в процесі настоювання соус придбає по-справжньому приголомшливий смак. Використовувати цей соус можна (і потрібно) як в живій, так і в традиційній кухні. Втім, сильно захоплюватися не варто - все-таки, він дійсно гострий.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.